Mademoiselle_Nika
Moderator
No i super, że wizyta 13.02. A betę zostaw w spokoju jużByłam już. Widoczny pęcherzyk w usg.
Kolejną mam 13 lutego.
Trochę mnie uspokoiłyście.
Dziękuję !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i super, że wizyta 13.02. A betę zostaw w spokoju jużByłam już. Widoczny pęcherzyk w usg.
Kolejną mam 13 lutego.
Trochę mnie uspokoiłyście.
Dziękuję !
Na kiedy masz TP?
O godz. 13.To jesteśmy na tym samym etapie i w ten sam dzień wizytao której masz ?
Ja mamO godz. 13.
A jak się czujesz? Ja jeszcze 3 dni temu byłam zaniepokojona brakiem mdłości. A teraz tak mnie poskładało, że ledwo wstałam z łóżka o 12. Miłości, wymiotyz ból glowy i mega silne zawroty glowy zwłaszcza przy zmianie pozycji z leżącej na stojącą czy zwykłym nachyleniu się. Ból brzucha kłujący raz na jakiś czas ale myślę, że pomogłam sobie w tej kwestii biorąc Duphaston.
Jesteś już na naszym prywatnym wątku WRZESNIÓWECZKI ?O godz. 13.
A jak się czujesz? Ja jeszcze 3 dni temu byłam zaniepokojona brakiem mdłości. A teraz tak mnie poskładało, że ledwo wstałam z łóżka o 12. Miłości, wymiotyz ból glowy i mega silne zawroty glowy zwłaszcza przy zmianie pozycji z leżącej na stojącą czy zwykłym nachyleniu się. Ból brzucha kłujący raz na jakiś czas ale myślę, że pomogłam sobie w tej kwestii biorąc Duphaston.
Nie jestem. Gdzie tego szukać?Jesteś już na naszym prywatnym wątku WRZESNIÓWECZKI ?