Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A byś mogła mi podpowiedzieć którzy? Mój też ma dobre i kiedyś był dobry, ale chyba się wypalił.
DziękujęDwóch których mam w głowie i brałam jako pierwszy wybór to Dr Szemryk i dr Domżalska. Na grupach polecają także dr Zinkiewicza i Jankowskiego ale nie pamiętam jakie mają opinie. Zerknij w google
Ja mam cukrzycę i muszę sprawdzać paskami. Najpierw przez tydzień codziennie, później co 2-3 dzień. Ostatnio na wizycie lekarka powiedziała, żeby tylko raz w tygodniu. Mi generalnie wychodzą ketony w zakresie +/- albo +, zdarzyło się też ++. Diabetolog mówiła, żeby się nie martwić, że po przerwie nocnej i tylu godzinach bez jedzenia to normalne.Dziewczyny a bada któraś z Was Ketony i aceton w moczu paskami ? Bo jestem ciekawa jak to u Was wygląda. Przypuszczam,że wiąże się to tylko z cukrzycą ciążowa
Jeśli to są takie kłucia bardziej z boku, a nie na środku brzuszka, to prawdopodobnie to macica rośnie i robi miejsce na maluszkaCześć wszystkim
Długo zwlekałam z dołączeniem to grupy ale to wszystko chyba że strachu
Planowany termin wstępnie mam na 14 września.
I moje pytanie czy was też często boli brzuch? Ja już od tego świruje że coś jest nie tak....
Dziewczyny jakie kupujecie witaminy ciążowe. Ja do tej pory miałam prenatal uno. Teraz jakieś duo wypadałoby kupić. Polecacie jakieś?
Ja mam sprawdzać raz w tygodniu, ogólnie jak mi cos wychodzi to głównie w południe, co też jest dziwne, ale na drugi dzień jak powtarzam to jest Oki.Ja mam cukrzycę i muszę sprawdzać paskami. Najpierw przez tydzień codziennie, później co 2-3 dzień. Ostatnio na wizycie lekarka powiedziała, żeby tylko raz w tygodniu. Mi generalnie wychodzą ketony w zakresie +/- albo +, zdarzyło się też ++. Diabetolog mówiła, żeby się nie martwić, że po przerwie nocnej i tylu godzinach bez jedzenia to normalne.