Owca91
Moderator
W którym tygodniu poznałyście płeć dziecka?
W 10tc bo robiłam test nipt, na pierwszych prenatalnych ginekolog potwierdził, że widzi meski wyrostek plciowy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W którym tygodniu poznałyście płeć dziecka?
Ja z pierwszym dzieckiem miałam X-lander X-pulse i byłam zadowolona. Teraz stawiam na Roan Bloom, to dosyć wózek czołg. Generalnie zależy trochę jakie masz wymagania i sytuację, czy to wózek do miasta czy na wieś, czy będziesz musiała go dźwigać do mieszkania w bloku bez windy, często przewozić samochodem, czy mieszkasz w domu i waga wózka nie będzie miała znaczenia.Macie jakieś polecajki firm wózków doświadczone mamuski ? Robiłam sobie research i mam jeszcze większy mętlik w głowieto chyba nie taka prosta sprawa...
Zaczęłyście już kompletować wyprawkę?
Ja póki co tylko robię rozeznanie w temacie![]()
Wracam na chwilę na forum po dłuższej przerwie. Niestety moja ciąża zakończyła się tydzień temu. Byłam już w 18 tygodniu. Dziecko jednak odeszło około 14 tygodnia. Miesiąc nie wiedziałam że noszę martwą ciążę. Miałam wywoływane pironienie i zabieg łyżeczkowania. Za 3 miesiące zielone swiatło na kolejne starania.Życzę wam wszystkim dużo zdrowia.
Cześć, nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Trzymaj się ciepło, w ogóle jakoś się trzymaj. Jestem w podobnej sytuacji z tym, że my od miesiąca mamy wyrok i jeszcze czekamy. Gdybyś chciała pogadać to śmiało pisz na priv.Wracam na chwilę na forum po dłuższej przerwie. Niestety moja ciąża zakończyła się tydzień temu. Byłam już w 18 tygodniu. Dziecko jednak odeszło około 14 tygodnia. Miesiąc nie wiedziałam że noszę martwą ciążę. Miałam wywoływane pironienie i zabieg łyżeczkowania. Za 3 miesiące zielone swiatło na kolejne starania.Życzę wam wszystkim dużo zdrowia.
Dzień dobry
Czy ktoś tu jeszcze zagląda?