Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwszy tydzień mnie bolał brzuch zwłaszcza po dłuższym siedzeniu w jednym miejscu i leżeniu na boku. Teraz już mi to się uspokoiło został tylko ból piersiHejJa również się z Wami witam. Mój termin porodu też przypada na wrzesień. Jestem już po 3 badaniach beta hcg, przyrost jest w normie. Pierwsza beta: 45,9, druga beta 209,4 trzecia beta 520,3. Pierwsze usg mam 16.01 i bardzo się niecierpliwie. Czy Was również bolą brzuchy jak przy okresie?
Taaaaak, po piersiach od razu widziałam, że coś się zmieniło, bo mam małe piersi, a zrobiły się cięższe i nabrzmiałeHejJa również się z Wami witam. Mój termin porodu też przypada na wrzesień. Jestem już po 3 badaniach beta hcg, przyrost jest w normie. Pierwsza beta: 45,9, druga beta 209,4 trzecia beta 520,3. Pierwsze usg mam 16.01 i bardzo się niecierpliwie. Czy Was również bolą brzuchy jak przy okresie?
Co do piersi to ja mam w nich uczucie kłucia,mrowienia ale nie jest to stałe tylko takie napadyTaaaaak, po piersiach od razu widziałam, że coś się zmieniło, bo mam małe piersi, a zrobiły się cięższe i nabrzmiałe
A jak Wam się śpi? No ja od 4 dni nie mogę spać, mam problem z zasypianiem, przebudzam się w nocy. Hormony zaczynają wariować?![]()
HejJa również się z Wami witam. Mój termin porodu też przypada na wrzesień. Jestem już po 3 badaniach beta hcg, przyrost jest w normie. Pierwsza beta: 45,9, druga beta 209,4 trzecia beta 520,3. Pierwsze usg mam 16.01 i bardzo się niecierpliwie. Czy Was również bolą brzuchy jak przy okresie?
Dziewczyny odebrałam wyniki bety i z mojej ciąży chyba nic nie będziemam przyrost poniżej normy 09.01 beta 654, dziś 935 wg kalkulatora przyrost poniżej normy. Nie mam nawet pojęcia co teraz Wizytę miałam mieć w poniedziałek ale jak z tego nic nie będzie to nie wiem czy jest sens czekać.
Tak, 48h później.A robiłaś je w tym samym laboratorium?