Żonkaa
Fanka BB :)
Tak, 48h później.
Kurczę nie wiem co w takiej sytuacji poradzić. Poszłabym do lekarza tak czy siak zobaczyć jak to wygląda. Ja np. Nie wiem jaka mam betę teraz, nie badałam więcej od sprawdzenia przyrostu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, 48h później.
Iść muszę bo biorę luteinę i chyba bez konsultacji nie chce jej przebywać tylko nie wiem czy szukać lekarza na już czy czekać do poniedziałku.Kurczę nie wiem co w takiej sytuacji poradzić. Poszłabym do lekarza tak czy siak zobaczyć jak to wygląda. Ja np. Nie wiem jaka mam betę teraz, nie badałam więcej od sprawdzenia przyrostu
Iść muszę bo biorę luteinę i chyba bez konsultacji nie chce jej przebywać tylko nie wiem czy szukać lekarza na już czy czekać do poniedziałku.
Dziewczyny odebrałam wyniki bety i z mojej ciąży chyba nic nie będziemam przyrost poniżej normy 09.01 beta 654, dziś 935 wg kalkulatora przyrost poniżej normy. Nie mam nawet pojęcia co teraz Wizytę miałam mieć w poniedziałek ale jak z tego nic nie będzie to nie wiem czy jest sens czekać.
Mocno tulę! Szukałabym lekarza na dzisiaj, ewentualnie na jutro, żeby sprawdzić, co tam się dzieje. Jeżeli beta jest blisko 1000, to może lekarz już coś tam zobaczyDziewczyny odebrałam wyniki bety i z mojej ciąży chyba nic nie będziemam przyrost poniżej normy 09.01 beta 654, dziś 935 wg kalkulatora przyrost poniżej normy. Nie mam nawet pojęcia co teraz Wizytę miałam mieć w poniedziałek ale jak z tego nic nie będzie to nie wiem czy jest sens czekać.
U mnie ciężki dzień w pracy, ale już się dokulałam do domu w końcu i nic nie jest w stanie ściągnąć mnie z kanapyNa którą masz wizytę? Trzymam kciuki za dzisiejsze badanie
Jak tam dziewczyny czwartunio?Ja się obudziłam z bólem głowy, o 12 mam usg brzucha z córka, więc muszę się zerwać z pracy i zerwać ją z przedszkola. Wczoraj zaczęłam się martwić moja umowa w firmie i kij wie skąd nabrałam mnóstwo wątpliwości chociaż wszystko dogadane i nie powinnam się niczym martwić
![]()
U mnie ciężki dzień w pracy, ale już się dokulałam do domu w końcu i nic nie jest w stanie ściągnąć mnie z kanapy![]()
Gratulacje i kciuki za piękny, tłuściutki przyrostCześć dziewczyny, kilka dni temu wyszedł mi cień cienia na teście, wczoraj zrobiłam betę i wyszła 30,60jutro idę na powtórkę. Po cichutku czuję się już prawowitym uczestnikiem tego wątku
![]()