hemoglobina
Moderator
To i tak dostaniesz antybiotyk.A nie mam możliwości wcześniej zrobić niż w środę , a co jeśli właśnie nie zdążę? Albo wyjdzie pozytywny?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To i tak dostaniesz antybiotyk.A nie mam możliwości wcześniej zrobić niż w środę , a co jeśli właśnie nie zdążę? Albo wyjdzie pozytywny?![]()
Wiadomo każdy szpital inaczej i każde dziecko inaczejnajważniejsze że to już bezpieczny okres
najgorzej mnie martwi ze wymaz na gbs będę miała dopiero w środę pobrany to będzie już 37+1 (plus czekanie na wynik) a co jak nie zdążę?
kochana ja go nie dostałamDostaniesz antybiotyk profilaktycznie
Ja nawet z dodatnim gbs musiałam się o niego upominać, więc trzeba o tym pamiętać i do skutku niestety prosić.kochana ja go nie dostałam![]()
Ja też nie, ale ja miałam ujemnekochana ja go nie dostałam![]()
Ale wynik miałaś dodatni czy wgl wyniki nie miałaś?kochana ja go nie dostałam![]()
kochana ja go nie dostałam![]()
wygląda tak jak opisujesz, może być z nitkami krwi lub nieJak wygląda czop śluzowy? Bo mam dylemat.. jestem w 36+5 tc i byłam teraz w łazience i przy podcieraniu na papierze był taki ciągnący się śluz, i teraz nie wiem czy to czop czy może po wczorajszym stosunku (zakończony w środku) sperma![]()