Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też straszyli waga, ostatecznie 3450 młody ważył, a przewidywali ok 4A i muszę dodać że podejrzewali że dziecko duże, że wywoływać szybciej niż później. Coś potem wyszło inaczej w pomiarach i nagle była waga ok. Teraz podawali ostatnio że 3900, a wcześniej kilka dni ze było już 4100
To teraz może być zarówno 4500 jak i więcej![]()
myj myjDzisiaj kończę 39 tydzieńrówne 7 dni do terminu więc chyba sie wezmę za mycie podłóg na kolanach (choć się boje wywołać poród bo się ogólnie porodu boje )
Będzie wywoływanie?myj myjja już się rozstawiam na oddziale
Podziwiam że masz jeszcze do tego siłęDzisiaj kończę 39 tydzieńrówne 7 dni do terminu więc chyba sie wezmę za mycie podłóg na kolanach (choć się boje wywołać poród bo się ogólnie porodu boje )
Sił nie mam , ja mogłabym spać na siedzącoPodziwiam że masz jeszcze do tego siłęja trochę użyłam szufelki i od razu ból brzucha
jedyne co jest ok jeszcze to spacer z dziewczynkami do przedszkola i potem zakupy chociaż wczoraj też trochę brzuch się stawiał na spacerze
Ja odpaliłam sobie drzemkę a zaraz turecki serial na Netflixiejeszcze pranie w planach ale czekam na kuriera z jedną rzeczą
ver6ena jak faktycznie jesteś na indukcji to życzę lekkiego porodu ( na ile się da oczywiście)
Czyli wypuścili do domu tak ? Który tydzień jesteś dokładnie ?Dziś raczej nie urodzę drogą indukcji. Dogadaliśmy że intensywnie zaczniemy w piątek. Na tą chwilę mniemanie wypuszczą bo już termin zaawansowany, ale z każdego prenatalnego wychodziło zawsze że ten drugi termin jest dokładniejszy i przystali na to że to ten „prawidłowy”. Szyjka ma potencjał i te skurcze się piszą. Mam się wyciszać i robić ćwiczenia. Chodzę bociankiem tak jak Ola poleciła![]()
nie, już zostaje w szpitalu. Ma być preindukcja od jutra jeśli dzisiaj nie urodzę (bardzo ich prosiłam żebyśmy wyczekali pełni… z nadzieją że może się coś zadzieje…) z tego USG jest 41+0.Czyli wypuścili do domu tak ? Który tydzień jesteś dokładnie ?I jakim bociankiem?
![]()