Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak tam dziewczyny radzicie sobie z swoimi maluchami ?! Mi doskwiera brak snu i ciężko pogodzić opiekne nad dwójka dzieci
To zazdroszczę ja bym chciała się wyspać ニ. Albo chodziaz pospać z 4/5h Ciągiem
A partner nie może pomóc i przejąć jednego karmienia zebys pospala te 4/5h ciągiem? Jak mój był na urlopie albo jest weekend to nocne karmienie o 3ciej przejmował. Ja karmiłam go koło północy i wstawałam na karmienie o 5/6.
Jeśli karmisz piersią to można zawsze spróbować odciągnąć i podać z butelki
Tylko niech ma na uwadze, że każde podanie butelki może zaburzyć odruch ssania i potem do piersi będzie już ciężko wrócić![]()
Niekoniecznie, są butelki przypominające pierś i są dzieci jedzące i z piersi i z butelki - jedna butelka i lepszy sen mamy wart jest spróbowania. Równie dobrze dziecko w ogóle może nie chcieć butli a na tym etapie dużo osób dokarmia maluszki mm, wiec odciągnięcie swojego mleka i podanie go w butli przez partnera jak dla mnie jest dobrym rozwiązaniem, by mama dłużej pospała
Ja też karmię piersią i butla odciągnięta i nie zauważyłam jeszcze wybiórczości u synka i również uważam,że jest to dobre rozwiązanie, coraz więcej kobiet się na nie decyduje i myślę, że każda ma świadomość tego, że dziecko może sobie wybrać co woli.