chantal98
Fanka BB :)
TakKarmisz w nocy ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TakKarmisz w nocy ?
Ja miałam od urodzenia ale był zlokalizowany na brzuchu, zniknął na przestrzeni lat, ale był dużo ciemniejszyMacie jakieś doświadczenia z naczyniakiem płaskim u noworodka? Mój mały już po porodzie miał i lekarz mówi że to naczyniak płaski i że się z tym nic nie robi , że to nie jest groźne i że z czasem zaniknie
To Jestem już trochę spokojniejszaJa miałam od urodzenia ale był zlokalizowany na brzuchu, zniknął na przestrzeni lat, ale był dużo ciemniejszy
Też właśnie zauważyłamCo tu taka cisza ? Jak żyjecie dziewczyny?![]()
Jesteś nadal w połogu, macica wraca do swoich rozmiarów więc bóle 3 tygodnie po porodzie mogą się zdarzyć nawet nie związane z tabletkami.Też właśnie zauważyłamja ostatnio mam rozkmine bo minęło właśnie 3 tygodnie od porodu a od tygodnia przyjmuje za zgodą położnej i lekarza tabletki antykoncepcyjne Slinda i od kilku dni czuję takie lekkie bóle miesiączkowe i czy to po tych tabletkach tak może byc
Ja ogólnie 5 dni po porodzie byłam na usg dopochwowym ponieważ miałam bardzo lekkie krwawienie i wszystko było na szczęście tak jak powinnoJesteś nadal w połogu, macica wraca do swoich rozmiarów więc bóle 3 tygodnie po porodzie mogą się zdarzyć nawet nie związane z tabletkami.Oczywiście na kontrolę do ginekologa bym poszła jeśli coś Cię niepokoi.