Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo dziękuję, że pytaszCo u Ciebie? Byłaś na wizycie? Mam nadzieję, że wszystko w porządku.
Jesteś teraz na lekach ? Może nie wszystko stracone, może lekarz zapisze ci luteinę czy duphaston i się uda. Trzymaj sięDziewczyny, u mnie źle. Od południa plamię krwią. Nie jest to intensywne czerwone krwawienie jak przy okresie, ale jest czerwone. Dzwoniłam do lekarza. Jutro o 9 wizytaChyba nic tu po mnie
![]()
Dziewczyny, u mnie źle. Od południa plamię krwią. Nie jest to intensywne czerwone krwawienie jak przy okresie, ale jest czerwone. Dzwoniłam do lekarza. Jutro o 9 wizytaChyba nic tu po mnie
![]()
Biorę acard. Nie wiem, czy to on powoduje, czy co. Nie byłam jeszcze na wizycie, nie wiem, może to pozamaciczna.Jesteś teraz na lekach ? Może nie wszystko stracone, może lekarz zapisze ci luteinę czy duphaston i się uda. Trzymaj się
Ja dzisiaj też kiepsko stoję przed jutrzejszym badaniem bety. Brzuch mnie boli nie wiem czy z nerwów czy coś się dzieje. Jeszcze w poniedziałek rano mąż musi wyjechać i sama zostanę z kolejnym badaniem i wizytą u ginekolog.