Brownie1992
Moderator
Dziewczyny, u mnie źle. Od południa plamię krwią. Nie jest to intensywne czerwone krwawienie jak przy okresie, ale jest czerwone. Dzwoniłam do lekarza. Jutro o 9 wizytaChyba nic tu po mnie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, u mnie źle. Od południa plamię krwią. Nie jest to intensywne czerwone krwawienie jak przy okresie, ale jest czerwone. Dzwoniłam do lekarza. Jutro o 9 wizytaChyba nic tu po mnie
![]()
Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię. A może to implantacyjne?Dziewczyny, u mnie źle. Od południa plamię krwią. Nie jest to intensywne czerwone krwawienie jak przy okresie, ale jest czerwone. Dzwoniłam do lekarza. Jutro o 9 wizytaChyba nic tu po mnie
![]()
![]()
![]()
Hej, dzięki wszystkim za dobre słowa i troskę. Niestety plamienie wczoraj ok 22 przerodziło się w okres. Zadzwoniłam do lekarza, że chyba wizyta nie ma sensu, potwierdził. Chciał, żebym poszła do szpitala na kilka dni, oznaczą mi tam betę. Powiedziałam, że szpital mi nie na rękę i zrobię betę prywatnie. Mam mu dać znać jaki będzie wynik. Jestem już po pobraniu krwi.
Trzymajcie się dzielnie do września, powodzenia
Proszę jakąś dziewczynę, która napisała post na pierwszej stronie o uzupełnianie terminów porodów i wizyt.
O matko, nawet nie wiem co powiedzieć.Hej, dzięki wszystkim za dobre słowa i troskę. Niestety plamienie wczoraj ok 22 przerodziło się w okres. Zadzwoniłam do lekarza, że chyba wizyta nie ma sensu, potwierdził. Chciał, żebym poszła do szpitala na kilka dni, oznaczą mi tam betę. Powiedziałam, że szpital mi nie na rękę i zrobię betę prywatnie. Mam mu dać znać jaki będzie wynik. Jestem już po pobraniu krwi.
Proszę jakąś dziewczynę, która napisała post na pierwszej stronie o uzupełnianie terminów porodów i wizyt.
Agatko, bardzo mi przykro. Nie tak miało byćHej, dzięki wszystkim za dobre słowa i troskę. Niestety plamienie wczoraj ok 22 przerodziło się w okres. Zadzwoniłam do lekarza, że chyba wizyta nie ma sensu, potwierdził. Chciał, żebym poszła do szpitala na kilka dni, oznaczą mi tam betę. Powiedziałam, że szpital mi nie na rękę i zrobię betę prywatnie. Mam mu dać znać jaki będzie wynik. Jestem już po pobraniu krwi.
Hej, dzięki wszystkim za dobre słowa i troskę. Niestety plamienie wczoraj ok 22 przerodziło się w okres. Zadzwoniłam do lekarza, że chyba wizyta nie ma sensu, potwierdził. Chciał, żebym poszła do szpitala na kilka dni, oznaczą mi tam betę. Powiedziałam, że szpital mi nie na rękę i zrobię betę prywatnie. Mam mu dać znać jaki będzie wynik. Jestem już po pobraniu krwi.