Żonkaa
Fanka BB :)
Ja jestem na luteinie od owulacji. I mi ginekolog zabroniła używać tego aplikatora mam to robić palcem. Aplikator kazała mi wyrzucić zaraz po otwarciu pudełka.
O widzisz! Dziękuję serdecznie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem na luteinie od owulacji. I mi ginekolog zabroniła używać tego aplikatora mam to robić palcem. Aplikator kazała mi wyrzucić zaraz po otwarciu pudełka.
Witam. Ja tak nie śmiało. Prawdopodobnie jestem w ciąży ale nie mam możliwość zrobienia testu. Muszę poczekać w niecierpliwości. Ale jeśli historię się lubią powtarzać to ciąża mnie tak zaskoczy jak cztery lata temu o tej samej porzez ostatniej miesiączki wychodzi 7 września.
Myślę że nie, mi raz zdarzyło się go użyć kilka miesięcy temu tak z ciekawosci. Nie pytałam gin dokładnie dlaczego mam go wywalić ale sama tak się domyślam, że pewnie trochę chodzi o higienę (łatwiej jest dokładnie umyć ręce bezpośrednio przed aplikacja) plus ma się większe wyczucie gdzie tabletkę umieścisz, a nie że np tuż po wsunięciu spadnie z aplikatora.O widzisz! Dziękuję serdeczniemam nadzieję że tą jedną aplikacją aplikatorem nie zrobiłam sobie krzywdy
![]()
W piątek może, chyba że przyjdzie miesiączka ale mam jakieś przeczuciaHej! Trzymam kciuki, żeby się okazało że jesteś w ciążykiedy będziesz mogła to potwierdzić?
![]()
Mam pytanie a czy też przy spóźniającej się @ mieliście objawy jak na @?
Robiłam test ale późnym po południu i był cień cienia więc muszę jeszcze poczekać parę dni z testowaniem żeby się upewnićTak, bolał mnie brzuch, miałam skurcze, czułam się jakbym miała dostać okres. Przeszło mi następnego dnia po terminie teoretycznej miesiączki.
Robiłam test ale późnym po południu i był cień cienia więc muszę jeszcze poczekać parę dni z testowaniem żeby się upewnić![]()
Robiłam test ale późnym po południu i był cień cienia więc muszę jeszcze poczekać parę dni z testowaniem żeby się upewnić![]()