aurii_orelii
Fanka BB :)
Mam wyniki:
15.01 - 385
18.01 - 1061.
Przyrost zwolnił o połowę ale jest w normie. Może będzie dobrze
15.01 - 385
18.01 - 1061.
Przyrost zwolnił o połowę ale jest w normie. Może będzie dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O część z tych badań miałam robione do iui miesiąc temu. Może nie będę musiała powtarzaćTo są badania, które mam zlecone. Tam gdzie lepiej wydrukowane to mam na NFZ.
Mam wyniki:
15.01 - 385
18.01 - 1061.
Przyrost zwolnił o połowę ale jest w normie. Może będzie dobrze![]()
To jest przyrost po 3 dniach, ale póki w normie to jest ok. Mam nadzieję, że w poniedziałek już coś zobaczęHej, nadal super przyrost! Jeśli wizytę masz w poniedziałek to naprawdę jesteś już w stanie zobaczyć fajny pęcherzyk a może i ciałko żółte![]()
Jest super!Mam wyniki:
15.01 - 385
18.01 - 1061.
Przyrost zwolnił o połowę ale jest w normie. Może będzie dobrze![]()
Teraz z niecierpliwością czekam na TwójJest super!wszystko jest w normie
To sobie poczekamy, wynik około 17 najwcześniejTer
Aż z niecierpliwością czekam na Twój![]()
Męczę się już od 5 rano. Mdłości mam takie, że trudno wytrzymać…
Jesteś dzielna! Dałaś radę. Oby były wcześniejTo sobie poczekamy, wynik około 17 najwcześniejale świadomie wybrałam to laboratorium, bo tak nie mają problemu pobrać mi krew. Nie było mojej pielęgniarki anioła dzisiaj, ale była równie dobra
Dorzuciłam proga do tej bety mimo wszystko![]()
O to ja mam większość tego zrobioną, bo w styczniu planowałam 3 iui i musiałam powtórzyć badania wirusologiczne i posiewy. Tylko toxo mam z przed roku to na pewno trzeba będzie powtórzyc i mocz.To są badania, które mam zlecone. Tam gdzie lepiej wydrukowane to mam na NFZ.