Ailime1996
Fanka BB :)
moja beta w sobotę 846, a dzisiaj 1844
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękna!moja beta w sobotę 846, a dzisiaj 1844
Ale supermoja beta w sobotę 846, a dzisiaj 1844
Matko jakie ja mam nudności. Do tego ciągle ślinotok, nie wiem czy też macie taki objaw, że ciągle macie pełną buzię śliny.
Dzisiaj jestem tak słaba i bez życia, że to jest koszmar. Cały dzień w łóżku, ledwo zrobiłam obiad. A jak Wam mija dzionek?
Jak się czujecie dziewczyny przed wizytami? Emocje już pewnie są! Trzymam kciuczki![]()
Ja już po wizycie, jest pęcherzyk ciążowy dobrze umiejscowiony. Lekarz stwierdził, że widzi tam zalążek zarodka i już wie, że to nie będzie puste jajo. Zła wiadomość jest taka, że mam 4cm torbiel na jajniku lewym, no jest duża a to grozi skrętem jajnika itp więc muszę się mocno oszczędzać - wypisal mi zwolnienie. Następna wizyta 5 lutego.
No mam nadzieję, że zniknie... Widziałam ją też na USG 8 stycznia i od tamtego czasu do dziś nie zniknęła.Cudownie, że jest pęcherzyk. A torbiel przy oszczędzaniu się może szybko zniknie?![]()
hejka, mówił jaka ta torbiel- czynnościowa/krwotoczna/czekoladowa? Moje torbiele (po stymulacji miałam dwie czynnościowe i to jedna miała 6cm) wchłonęły się dzięki działaniu progesteronuNo mam nadzieję, że zniknie... Widziałam ją też na USG 8 stycznia i od tamtego czasu do dziś nie zniknęła.