helianthus
Fanka BB :)
Ja też mam kolejna wizytę 5.02 i też mam torbiel na jajnikuTeż 5.02ale o 14. Widzę, że idziemy łeb w łeb. Tylko Ty masz 2 dni starsza ciążę. Chyba nawet by się pokrywało z testami ciążowymi jak robiłyśmy, nie?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam kolejna wizytę 5.02 i też mam torbiel na jajnikuTeż 5.02ale o 14. Widzę, że idziemy łeb w łeb. Tylko Ty masz 2 dni starsza ciążę. Chyba nawet by się pokrywało z testami ciążowymi jak robiłyśmy, nie?
![]()
Będzie wszystko dobrzeJa też mam kolejna wizytę 5.02 i też mam torbiel na jajniku
Duphaston i sama ze swojego własnego zalecenia biorę acard 150 (nie sprawdzałam trombofilii, ale nie wykluczone, że na dniach się nie zdecyduje). I nie zapytałam lekarza na który tydzień i dzień wyglada ten mój obraz z USG i teraz nie wiem...Będzie wszystko dobrzewchłoną się nam te torbiele. Trochę od tego może brzuch nudzić. Dostałaś jakieś leki?
Ogólnie super bo większość badań robiłam do iui. Minus taki, że już na następną wizytę muszę mieć krzywa zrobioną i na samą myśl o piciu glukozy mi niedobrze![]()
A czemu krzywa wcześniej? Jakieś wskazania czy profilaktycznie? U mnie była już cukrzyca a do tego dziecko było bardzo duże więc jest prawdopodobieństwo, że skończę z insuliną żeby nie było takich kwiatków jak w poprzedniej ciążyJa na następną mam nie robić żadnych badań . Ale też już robiłam wiele z nich np całą wirusówke. I krzywa cukrowa też pewnie będzie mnie czekała wcześniej niż normalnie.
Mój lekarz z kliniki mówi, że on daje wszystkim ciężarnym acard 150 profilaktycznieDuphaston i sama ze swojego własnego zalecenia biorę acard 150 (nie sprawdzałam trombofilii, ale nie wykluczone, że na dniach się nie zdecyduje). I nie zapytałam lekarza na który tydzień i dzień wyglada ten mój obraz z USG i teraz nie wiem...
jezeli nie miałaś jeszcze widocznego dobrze zarodka, to i tak by Ci nie powiedział na ile wygląda ciąża, bo na USG jej wiek się określa na początku właśnie na podstawie długości zarodka (CRL - od główki do dupki)Duphaston i sama ze swojego własnego zalecenia biorę acard 150 (nie sprawdzałam trombofilii, ale nie wykluczone, że na dniach się nie zdecyduje). I nie zapytałam lekarza na który tydzień i dzień wyglada ten mój obraz z USG i teraz nie wiem...
profilaktycznie? Żeby co uniknąć?Mój lekarz z kliniki mówi, że on daje wszystkim ciężarnym acard 150 profilaktycznie
poronienia...profilaktycznie? Żeby co uniuniknąć