Cysia92
Fanka BB :)
Ja jak czuję zapach imbiru to mdli mnie jeszcze mocniejNa mdłości, niby niektórym pomaga, już dopisuję w poście![]()
Odpukać mdliło 2 tygodnie i nagle jest lepiej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jak czuję zapach imbiru to mdli mnie jeszcze mocniejNa mdłości, niby niektórym pomaga, już dopisuję w poście![]()
Też słyszałam o migdałach ale nie testowałamJa jak czuję zapach imbiru to mdli mnie jeszcze mocniejSłyszałam też o jedzeniu migdałów i to może trochę mi pomagało..
Odpukać mdliło 2 tygodnie i nagle jest lepiejżyczę tego również wam :-)
Jak nie pomogą to ja polecam lek bonjestaBrała któraś jakieś gumy lub tabletki z imbirem na mdłości? Daje to coś w ogóle?
Mam już receptę ale nie ukrywam że wolałabym zostawić to na sam koniec bo nie wiem jak będzie później skoro już mnie tak mulipoproś swojego gina o receptę na xonvea. Ja biorę i jest o niebo lepiej. Mdłości nie przeszły całkowicie ale już idzie wytrzymać
Swoja droga ciekawa jestem jakby brac te dwie substancje z xonvea w innym leku lub czystej postaci, za duuuzo mniejsze pieniążkiMam już receptę ale nie ukrywam że wolałabym zostawić to na sam koniec bo nie wiem jak będzie później skoro już mnie tak muli![]()
Nie sprawdzałam nawet ceny bo uznałam że skoro to dopiero 4/5 tydzień a tak mnie mdli to co to będzie za kilka tygodniSwoja droga ciekawa jestem jakby brac te dwie substancje z xonvea w innym leku lub czystej postaci, za duuuzo mniejsze pieniążkibo widzę w tym zbijanie kasy na biednych ciężarnych, sama to przechodzę co ciążę i te ceny są z kosmosu za te leki
![]()
No właśnie cena ładna i to zdaje się na parę dniNie sprawdzałam nawet ceny bo uznałam że skoro to dopiero 4/5 tydzień a tak mnie mdli to co to będzie za kilka tygodnii postanowiłam sobie że zwalczę sama
najwyżej będę cola się ratować o ile przejdzie przez usta
![]()
Tak, bo 3 razy dziennie mam brać. No nic, może się przyzwyczajęNo właśnie cena ładna i to zdaje się na parę dni![]()