reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
Mam już receptę ale nie ukrywam że wolałabym zostawić to na sam koniec bo nie wiem jak będzie później skoro już mnie tak muli 🫣
Swoja droga ciekawa jestem jakby brac te dwie substancje z xonvea w innym leku lub czystej postaci, za duuuzo mniejsze pieniążki 🤔bo widzę w tym zbijanie kasy na biednych ciężarnych, sama to przechodzę co ciążę i te ceny są z kosmosu za te leki 🤐

Swoja droga ciekawa jestem jakby brac te dwie substancje z xonvea w innym leku lub czystej postaci, za duuuzo mniejsze pieniążki 🤔bo widzę w tym zbijanie kasy na biednych ciężarnych, sama to przechodzę co ciążę i te ceny są z kosmosu za te leki 🤐
Nie sprawdzałam nawet ceny bo uznałam że skoro to dopiero 4/5 tydzień a tak mnie mdli to co to będzie za kilka tygodni 🫣i postanowiłam sobie że zwalczę sama 😂najwyżej będę cola się ratować o ile przejdzie przez usta 😂😂😂

reklama
Dziewczyny był 16 jak pisałam lekarza 23 niestety wizyta odwołana do poniedziałku. Weszłam na internetowe konto pacjenta i w wizycie pisze CIAZA (JESZCZE) NIE POTWOERDZONA co mam myśleć???? Widziałam pęcherzyk ciążowy. Ale wg om 8 tc a lekarz powiedział 5 tc więc czemu mam wpisane jak wpisane. Martwoe się

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry