NattNatt
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciąży poległam i wymieniłam na takie mniej śmierdząceOj znam to bardzo dobrze, w poprzedniej ciąży miałam to samona sam widok miałam odruch wymiotny, ciekawe czy teraz sytuacja się powtórzy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w poprzedniej ciąży poległam i wymieniłam na takie mniej śmierdząceOj znam to bardzo dobrze, w poprzedniej ciąży miałam to samona sam widok miałam odruch wymiotny, ciekawe czy teraz sytuacja się powtórzy.
O proszę, jak miłoNo czeeeeeść!![]()
O kurcze, a spróbujcie jeszcze raz, zmieniłam ustawienia grupymam identycznie
A to nie jest przypadkiem tak, że te prywatne grupy musi zakładać aniaslu i ona też dodaje osoby?O kurcze, a spróbujcie jeszcze raz, zmieniłam ustawienia grupy
Ja w zasadzie nawet nie wiem jak mam to podawać, bo termin mam na 10 września, ale cesarkę będę mieć max koło 20 sierpnia jak tyle wysiedząDziewczyny których nie ma w pierwszym poście a już są po pierwszych wizytach- podajcie swoje terminy porodów to uzupełnię listę![]()
28.09Dziewczyny których nie ma w pierwszym poście a już są po pierwszych wizytach- podajcie swoje terminy porodów to uzupełnię listę![]()
06.09Dziewczyny których nie ma w pierwszym poście a już są po pierwszych wizytach- podajcie swoje terminy porodów to uzupełnię listę![]()
WspółczujęDziękuję za pamięć, u nas wszystko w porządku, a przynajmniej tak było tydzień temuale przyznam że nie mam siły pisać, mam lepsze i gorsze dni ale jak nie mdłości to dopada mnie zupełna niemoc.
dziś dla przykładu pierwsze pół dnia walczyłam z bólem brzucha i wymiotami, a drugie pół dnia przespałam
![]()
Nie przypominam sobie żebym aż tak źle znosiła początki ostatnim razem, fakt faktem zdarzyło mi się pocałować muszle ale generalnie czułam się dobrze. No chyba że to mój 11 miesięczny diabeł wysysa ze mnie całą siłę![]()
Pregna start też ma, pozmieniały się składyPrenatal uno, jeden z nielicznych ma tylko aktywny folian