Klemensa
Fanka BB :)
Sam kwas foliowy Alinesss na zmianę z Pregna start (oba mają tylko aktywny folian) w zależności od tego co mam pod ręką + dhaDziewczyny a jakie suplementy bierzecie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sam kwas foliowy Alinesss na zmianę z Pregna start (oba mają tylko aktywny folian) w zależności od tego co mam pod ręką + dhaDziewczyny a jakie suplementy bierzecie?
Też mi się tak wydaje bo wtedy od niej dostałam wiadomość z linkiem i śmigałoA to nie jest przypadkiem tak, że te prywatne grupy musi zakładać aniaslu i ona też dodaje osoby?![]()
na mojej ostatniej grupie właśnie tak było. Jedna osoba zebrała dziewczyny te które się najbardziej udzielały (bo zdarzyły się też trolle które chciały się wkraść) i napisała do aniaslu która utworzyła prywatną grupę i tam zostałyśmy dodaneA to nie jest przypadkiem tak, że te prywatne grupy musi zakładać aniaslu i ona też dodaje osoby?![]()
1.09.25Dziewczyny których nie ma w pierwszym poście a już są po pierwszych wizytach- podajcie swoje terminy porodów to uzupełnię listę![]()
Rowniez moj termin, akurat wtedy sa urodziny meza, wiec smiejemy sie, ze jesli nam sie uda to kwestia prezentow bedzie zalatwiona na con 18 lat1.09.25![]()
Prenatal uno, omega 3 (jesli ktos ma jakis fajny preparat, to bede wdzieczna za polecajki).Dziewczyny a jakie suplementy bierzecie?