reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
Ja na razie wykupiłam NIFTY, bo do jutra jest promocja, na prenatalne, będę umawiać się we wtorek.
Ja pobieram krew na nifty w następny piątek a potem wyłączam telefon i wszystko ignoruje aż do powrotu z urlopu. Poinformowałam o tym położna że jakikolwiek telefon od nich w tym czasie będzie odrzucony a po wyniki zadzwonię sama po powrocie - nie chce aby złapali mnie z telefonem w momencie gdy nie będę gotowa wysłuchać jaki wynik...

Ja pobieram krew na nifty w następny piątek a potem wyłączam telefon i wszystko ignoruje aż do powrotu z urlopu. Poinformowałam o tym położna że jakikolwiek telefon od nich w tym czasie będzie odrzucony a po wyniki zadzwonię sama po powrocie - nie chce aby złapali mnie z telefonem w momencie gdy nie będę gotowa wysłuchać jaki wynik...
Trzymam kciuki, ja pobranie krwi mam 10 lutego.

Hej, miałam dziś wieczorem wizytę - u mnie wszystko ok, dostałam (WRESZCIE) kartę ciąży. Moja fasolka ma 1,8 cm, serduszko bije 179 i wszystko jest ok. Też dostałam skierowania na prenatalne i też wychodzi mi w 12 tygodniu. Pytałam dziś o to kiedy najlepiej według mojej ginekolożki zrobić NIFTY i mówiła, że też mam jeszcze poczekać tak do 12-13 tygodnia. No i wiadomo + badania krwi i usg piersi dodatkowo.
A wizytę będę miała po prenatalnych, za miesiąc (27.02).
Trochę się uspokoiłam jak zobaczyłam, że moja fasolka urosła i chyba nawet trochę nadgoniła (na ostatnim usg była mniejsza niż liczyłam wg OM a teraz wszystko się zgadza na mniej więcej 8+4). No a termin porodu to ok 6 września :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry