Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
Pardon. Ja mam pregne plus i ona ma żelazoMoja chyba nie maZobacz załącznik 1685621
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pardon. Ja mam pregne plus i ona ma żelazoMoja chyba nie maZobacz załącznik 1685621
Jak coś to jest też pregna plus bez żelazaPardon. Ja mam pregne plus i ona ma żelazo
mój lekarz tak zaleca ze względu na to ze mozna zrobić dokładniejsze badanie wtedyA w jakim czasie ciąży umawiacie się na prenatalne? Wasi lekarze też zalecali badanie po skończonym 12 tyg?
Ja na razie wykupiłam NIFTY, bo do jutra jest promocja, na prenatalne, będę umawiać się we wtorek.mój lekarz tak zaleca ze względu na to ze mozna zrobić dokładniejsze badanie wtedy
Ja też 3 marca :-) 12+3Ja jestem umówiona na 3 marca to będzie 12+5
Ja pobieram krew na nifty w następny piątek a potem wyłączam telefon i wszystko ignoruje aż do powrotu z urlopu. Poinformowałam o tym położna że jakikolwiek telefon od nich w tym czasie będzie odrzucony a po wyniki zadzwonię sama po powrocie - nie chce aby złapali mnie z telefonem w momencie gdy nie będę gotowa wysłuchać jaki wynik...Ja na razie wykupiłam NIFTY, bo do jutra jest promocja, na prenatalne, będę umawiać się we wtorek.
Trzymam kciuki, ja pobranie krwi mam 10 lutego.Ja pobieram krew na nifty w następny piątek a potem wyłączam telefon i wszystko ignoruje aż do powrotu z urlopu. Poinformowałam o tym położna że jakikolwiek telefon od nich w tym czasie będzie odrzucony a po wyniki zadzwonię sama po powrocie - nie chce aby złapali mnie z telefonem w momencie gdy nie będę gotowa wysłuchać jaki wynik...