Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie chcę martwić, ale z tego co wiem to te jednostki przelicza się jak 1:1....A próbowałaś to sobie wrzucić w chat GPT, żeby przeliczył?
Dokładnie tak. W internecie są kalkulatory. Wg tego wynik to 15,6 mIU/ml. Dla świętego spokoju ja bym powtórzyła w tym samym labo co robiony pierwszy wynikNie chcę martwić, ale z tego co wiem to te jednostki przelicza się jak 1:1....
Właśnie jutro jeszcze zrobię w tym pierwszym, ale też już czytałam że to może być 1:1... tyle, że to dwa różne laboratoria, różne sprzęty więc idę jutro jeszcze do tego pierwszego, bo może jednak tam inaczej wyliczy. Jutro ostatnia nadzieja zatem.Dokładnie tak. W internecie są kalkulatory. Wg tego wynik to 15,6 mIU/ml. Dla świętego spokoju ja bym powtórzyła w tym samym labo co robiony pierwszy wynik
Trzymam kciuki, żeby było wszystko w porządku. Być może to tylko niepotrzebny stresWłaśnie jutro jeszcze zrobię w tym pierwszym, ale też już czytałam że to może być 1:1... tyle, że to dwa różne laboratoria, różne sprzęty więc idę jutro jeszcze do tego pierwszego, bo może jednak tam inaczej wyliczy. Jutro ostatnia nadzieja zatem.
Też mam nadzieję, że to może kwestia innego laboratorium.Właśnie jutro jeszcze zrobię w tym pierwszym, ale też już czytałam że to może być 1:1... tyle, że to dwa różne laboratoria, różne sprzęty więc idę jutro jeszcze do tego pierwszego, bo może jednak tam inaczej wyliczy. Jutro ostatnia nadzieja zatem.
SuperTeż mam nadzieję, że to może kwestia innego laboratorium.
A ja dzisiaj po pierwszym usg - jest pęcherzyk, a w nim pęcherzyk żółtkowy, więc jak na ten tydzień to wszystko okej![]()
No jeszcze z chatem GPT to obgadałam i potwierdził po wrzuceniu mu wyników, że to byly dwie różne metody pomiaru i cytuje:Trzymam kciuki, żeby było wszystko w porządku. Być może to tylko niepotrzebny stres
GratulacjeTeż mam nadzieję, że to może kwestia innego laboratorium.
A ja dzisiaj po pierwszym usg - jest pęcherzyk, a w nim pęcherzyk żółtkowy, więc jak na ten tydzień to wszystko okej![]()