Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiście że planuje robić, dla mnie to konieczność.A co myślicie o badaniach prenatalnych ? Robicie czy nie ? Pytam o te podstawowe jak i inwazyjne ?
Robię wszystkie USG i pappa i albo nifty pro albo to prenatal test karyoA co myślicie o badaniach prenatalnych ? Robicie czy nie ? Pytam o te podstawowe jak i inwazyjne ?
Też robię wszystkoA co myślicie o badaniach prenatalnych ? Robicie czy nie ? Pytam o te podstawowe jak i inwazyjne ?
Ja dokładnie tak samo jak NattNatt. Nie mam pojęcia. Wizyta dopiero 8.01A jaka jest z szynką macicy dziewczyny? Macie nisko czy wysoko? Moja jest nisko i twarda.
Ja nawet o tym jeszcze nie myślałam. Jak usłyszę serce to się będę zastanawiać.A co myślicie o badaniach prenatalnych ? Robicie czy nie ? Pytam o te podstawowe jak i inwazyjne ?
WitamyCześćchciałabym się nieśmiało przywitać. Dziś zobaczyłam dwie kreski. Ciąża numer 4, mam jedno dziecko.
OM 13.12, z wczesną owulacją 9-10dc, ale się udałotermin wychodzi na 19.09.
Czułam dokładnie implantację 30.12, od tamtej pory mam straszną zgagę i lekki ból podbrzusza. Wizyta umówiona na 14.01![]()
Cześć, rozgość sięCześćchciałabym się nieśmiało przywitać. Dziś zobaczyłam dwie kreski. Ciąża numer 4, mam jedno dziecko.
Czułam dokładnie implantację 30.12, od tamtej pory mam straszną zgagę i lekki ból podbrzusza. Wizyta umówiona na 14.01![]()
DziękiCześć, rozgość się![]()
Witamy w naszym gronieCześćchciałabym się nieśmiało przywitać. Dziś zobaczyłam dwie kreski. Ciąża numer 4, mam jedno dziecko.