NattNatt
Fanka BB :)
Narazie jest nas generalnie 5 na krzyżto prawda, ale wiecie ja np w pierwszej ciazy dopiero po 2 miesiacach trafilam na forum wiec uwazam ze na poczatku trzeba dac szanse tym ktore dolacza pozniej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Narazie jest nas generalnie 5 na krzyżto prawda, ale wiecie ja np w pierwszej ciazy dopiero po 2 miesiacach trafilam na forum wiec uwazam ze na poczatku trzeba dac szanse tym ktore dolacza pozniej![]()
No pewnie poczekamy aż uzbiera się sporo grupka dziewczyn i wtedy można robić zamknięte forum. W mojej grupie listopadowej pisaliśmy na prawdę na osobiste tematy ale już teraz to pojedyncze osoby się odzywająto prawda, ale wiecie ja np w pierwszej ciazy dopiero po 2 miesiacach trafilam na forum wiec uwazam ze na poczatku trzeba dac szanse tym ktore dolacza pozniej![]()
Przykro mi z powodu słabego samopoczuciaMacie jakieś dolegliwości ciążowe ? Mnie chyba powoli dopadają. Identycznie jak w poprzedniej ciąży. Jest mi ciągle zimno i czuję się jakbym miała mieć gorączkę. Dziś cały dzień sprzątałam bawiłam się z dziećmi bo brata dwie córki przyjechały na nockę a teraz leżę pod kocem i słabo się czuje. Zaczyna się![]()
O tak... ja nie mogę zapachu perfum....ograniczyłam do minimum, wszystkie mnie drażniąJeśli chodzi o mnie to jestem bardziej wyczulona na różne zapachy i zaczynam puchnąć![]()
HejI ja w końcu do Was dołączęna razie trzymałam się z daleka ze strachu, bo to ciąża z IVF po trzech latach starań.
Moje bety:
6dpt 34.3
9dpt 131.4
12dpt 435.2
14dpt 1024.
Myślicie, że już nie ma co badać dalej?
Dziś 4+6 i zaczynam czuć jakieś kłucie/rozpieranie.
Ja mam wizytę 8 stycznia. Ale nie wiem czy do tego lekarza będę później chodziła. Kolejną mam 16, już u tego który chciałabym żeby prowadził ciążę.Wy już wszystkie macie wizyty?ja dzwoniłam 30.12 do termin na luty więc muszę się wybrać osobiście i uśmiechnąć do mojej pani dr żeby mnie wcisnęła dodatkowo ale planuje tak po 13.01. Ja z racji na 35+ muszę już myśleć o terminie na pappa z poradni plus teraz nifty. W poprzednich ciążach nie robiłam żadnych dodatkowych badań bo nie było wskazań ale teraz chyba żarty się skończyły
![]()
Tak jak dziewczyny pisały, na pewno jeszcze wstrzymamy sie z grupą prywatną aż uzbiera nas się trochę więcejto prawda, ale wiecie ja np w pierwszej ciazy dopiero po 2 miesiacach trafilam na forum wiec uwazam ze na poczatku trzeba dac szanse tym ktore dolacza pozniej![]()
Ja rowniez na pewno będę robić prenatalne z pappą, ale myślę że będę o takich rzeczach myśleć gdzieś po 8 tygodniu jak wszystko będzie dobrzeWy już wszystkie macie wizyty?ja dzwoniłam 30.12 do termin na luty więc muszę się wybrać osobiście i uśmiechnąć do mojej pani dr żeby mnie wcisnęła dodatkowo ale planuje tak po 13.01. Ja z racji na 35+ muszę już myśleć o terminie na pappa z poradni plus teraz nifty. W poprzednich ciążach nie robiłam żadnych dodatkowych badań bo nie było wskazań ale teraz chyba żarty się skończyły
![]()