Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A miałaś zastrzyki na czas starań/ od razu po in vitro? Czy dopiero po pozytywnym teście, bo ja już od owulacji miałam zalecenia brać i teraz i poprzednioNo ja nie brałam Neoparinu nigdy. Coś nie tak z igłami?
To jestem ciekawa jakie ja dostanę zalecenia w kliniceOdstawiam w 12 tyg. I zostawiam tylko acard150.
Zalecenia immunologiczne mam na całą ciąże i 6 tyg po, ale z nich nie skorzystambliższa jestm zaleceniom lekarza z kliniki
![]()
Ja mam neoparin. Co jest w nim złego?Były, są i będąNajgorzej się zrobiło jak młody już mocno kopał i ja zastrzyk, a ten cyk noga w to miejsce, ale ogólnie nie było źle i teraz też luzik grunt, żeby to był clexane nie neoparin
![]()
Dla mnie osobiście te igły są strasznie tępe clexane o wiele łatwiej przechodzi przez skórę i mnie dużo mniej boliJa mam neoparin. Co jest w nim złego?![]()
Podczas swojego okresu starań już wiele zaleceń miałam, w zależności od lekarza. Od 1go z nich miałam zalecone od owulacji , ale zdecydowana większość od pozytywa ( starania naturalne) przy ivf zaczęłam przed transferem.A miałaś zastrzyki na czas starań/ od razu po in vitro? Czy dopiero po pozytywnym teście, bo ja już od owulacji miałam zalecenia brać i teraz i poprzednio
A masz ten clexane na ryczałcie? Bo u mnie lekarz stwierdził, że da mi neoparin i płace za niego bardzo małoDla mnie osobiście te igły są strasznie tępe clexane o wiele łatwiej przechodzi przez skórę i mnie dużo mniej boli![]()
Tak, chyba jakos 30 zł wychodzi, a w ciazy jest w ogóle za darmo z tego co kojarzęA masz ten clexane na ryczałcie? Bo u mnie lekarz stwierdził, że da mi neoparin i płace za niego bardzo mało
Co lekarz to zalecenia, wygląda na to że najlepiej chodzić tylko do 1Ciekawe to jest bardzo, że wskazania podobne, a tak rozne zalecenia![]()