Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
A ja po pierwszej wizycie i spadł mi kamień z serca. Ciąża umiejscowiona prawidłowo, z zarodkiem. Serduszka jeszcze nie było słychać. Następna 28.01. Ale jest zdrowa na tym etapie i to mnie bardzo cieszy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo już było zarodek widać?A ja po pierwszej wizycie i spadł mi kamień z serca. Ciąża umiejscowiona prawidłowo, z zarodkiem. Serduszka jeszcze nie było słychać. Następna 28.01. Ale jest zdrowa na tym etapie i to mnie bardzo cieszy.
PięknieA ja po pierwszej wizycie i spadł mi kamień z serca. Ciąża umiejscowiona prawidłowo, z zarodkiem. Serduszka jeszcze nie było słychać. Następna 28.01. Ale jest zdrowa na tym etapie i to mnie bardzo cieszy.
Dokładnie No bo kto jak nie mydamy rade![]()
Super wiadomośćPięknie![]()
Wg OM 4+5, wg USG 5+5Ooo już było zarodek widać?Który to tydzień i dzień?
Pięknie, czyli same dobre wiadomościWg OM 4+5, wg USG 5+5
Trzymam kciuki żeby betka rosłaHej Dziewczyny. Niepewnie się witam bo już dwa razy się zapisywałam na mamusiowe wątki i szybko musiałam się żegnać.
Jestem po dwóch poronieniach w maju i w październiku. Po badaniach wyszła mi trombofilia.
W czwartek robiłam betę która wyniosła 14 ale progesteron tylko 7. Byłam pewna że czekam tylko na okres jednak w piątek na wizycie lekarz mówił żeby się nie załamywać bo on może dopiero startować i kazał włączyć heparynę. Dziś zrobiłam betę i wyniki 90.
Mam nadzieję że to będzie mały wojownik i tym razem skończy się dobrze. W czwartek zrobię przyrost i się okaże . Wstępnie termin mi wypada według OM na 14 września.