IlaDusia
Fanka BB :)
superA ja po pierwszej wizycie i spadł mi kamień z serca. Ciąża umiejscowiona prawidłowo, z zarodkiem. Serduszka jeszcze nie było słychać. Następna 28.01. Ale jest zdrowa na tym etapie i to mnie bardzo cieszy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
superA ja po pierwszej wizycie i spadł mi kamień z serca. Ciąża umiejscowiona prawidłowo, z zarodkiem. Serduszka jeszcze nie było słychać. Następna 28.01. Ale jest zdrowa na tym etapie i to mnie bardzo cieszy.
ja też mam jutro na 9 20 a Ty ?Widzę, że same dobre wieści dziśSpokojniejsze jesteście po wizytach? Bo ja się denerwuje przed jutrzejszą.
11:40ja też mam jutro na 9 20 a Ty ?![]()
Troszkę tak, bo wiem, że ciąża jest tam gdzie trzeba i wszystko co do dnia jest okWidzę, że same dobre wieści dziśSpokojniejsze jesteście po wizytach? Bo ja się denerwuje przed jutrzejszą.
ja liczylam juz na serduszko ale lekarka mowi ze wyglada wszystko dobrze wiec mam nadzieje ze bedzie okWidzę, że same dobre wieści dziśSpokojniejsze jesteście po wizytach? Bo ja się denerwuje przed jutrzejszą.
Jeśli chodzi o badania to dostałam póki co skierowanie na morfologię, mocz i kontrolna betę. Karty jeszcze nie zakładał, bo serduszka nie słychać. To chyba tak działa.superlekarz już zlecił Ci podstawowe badania z krwi ? Założył kartę ?
Ja z racji dzisiejszej wizyty nie przespałam prawie całej wczorajszej nocy. Ale ja się stresowałam, czy moja rosnąca beta nie jest wynikiem guza jajnika.Widzę, że same dobre wieści dziśSpokojniejsze jesteście po wizytach? Bo ja się denerwuje przed jutrzejszą.
wlasnie mi juz zalozyla ale bylam zaskoczona, wydaje mi sie ze w poprzedniej ciazy dopiero jak bylo serduszko, ale wtedy bylam na pewno wczesniej na tej 1 wizycie bo jeszcze nic nie bylo widacJeśli chodzi o badania to dostałam póki co skierowanie na morfologię, mocz i kontrolna betę. Karty jeszcze nie zakładał, bo serduszka nie słychać. To chyba tak działa.