Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie miałam plamień, ale pewnie mogą się zdarzyćDziewczyny które przyjmujecie acard i heparynę . Zdarzają Wam się takie delikatne różowe plamienia ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze nie miałam plamień, ale pewnie mogą się zdarzyćDziewczyny które przyjmujecie acard i heparynę . Zdarzają Wam się takie delikatne różowe plamienia ?
Nie miałamDziewczyny które przyjmujecie acard i heparynę . Zdarzają Wam się takie delikatne różowe plamienia ?
SuperHej, dziewczyny. Ja już po wizycie. Melduję, że zarodek widoczny, serduszko słyszalne!
Ponieważ miałam monitoring i wiedziałam kiedy była owulacja lekarka zmieniła mi data porodu na 31.08![]()
Wow jaka wysoka! Myślę, że już zostaje czekać do wizytyMam wynik bety. Chyba ładny przyrost. Jest sens robić za dwa dni ?
Nie nie mam żadnych takich objawówDziewczyny które przyjmujecie acard i heparynę . Zdarzają Wam się takie delikatne różowe plamienia ?
Wow ładny przyrost który tydzieńMam wynik bety. Chyba ładny przyrost. Jest sens robić za dwa dni ?
wg omWow ładny przyrost który tydzień
Piękny wynikMam wynik bety. Chyba ładny przyrost. Jest sens robić za dwa dni ?