Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Dziewczyny, a może któraś z postem na pierwszej stronie chciałaby wpisać wstępne terminy, jakie nam wychodzą?
Łatwiej byłoby się połapać kto jest na jakim etapie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wciąż tłumaczę. Nie mają prawa zwolnić kochana; w ciąży jesteś chroniona.skoro wiedza to tym bardziej bym szla na L zeby nie zrobili celowo tak ze Cie zwolnia przed L4… bo chyba wtedy latwiej
Z tego co wiem teraz do 10 tyg według zaleceń nie słucha się serca. Super, że wszystko dobreSerduszka jeszcze nie słyszałam bo lekarz nie sprawdzał ale powiedział, że jest wszystko w porządku i żeby być spokojnym. Kolejna wizyta 30.01
Wpisałam tak wstępnie to co udało mi się wyłapać, resztę dziewczyn które nie są wpisane proszę o podanie terminówDziewczyny, a może któraś z postem na pierwszej stronie chciałaby wpisać wstępne terminy, jakie nam wychodzą?Łatwiej byłoby się połapać kto jest na jakim etapie
Też jestem w szoku xdSerio już tak szybko widać?Ja to myślałam, że wcześniej, jak w 10tyg to nie zacznie nic rosnąć
![]()
U mnie z om 11.09. Wizyta może w przyszłym tygodniuWpisałam tak wstępnie to co udało mi się wyłapać, resztę dziewczyn które nie są wpisane proszę o podanie terminów![]()
SuperWpisałam tak wstępnie to co udało mi się wyłapać, resztę dziewczyn które nie są wpisane proszę o podanie terminów![]()
Metformine mam brać normalnie. Jest dozwolona przynajmniej w pierwszym trymestrze. Nie wiem co będzie dalej. Pewnie bliżej 2 trymestru mi powiedzą co robić@Xxxladyhxxx i jak z metforminą? Konsultowałaś na wizycie?