izaizaiza
Aktywna w BB
Czekanie w tym wszystkim jest najgorszeCzy was też bolą nogi, popołudniami łydki to normalnie mi wybuchają tak mnie bolą i do tego mdłości ale bez wymiotów. Już się nie mogę doczekać 16. To będzie ciężki tydz czekania.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekanie w tym wszystkim jest najgorszeCzy was też bolą nogi, popołudniami łydki to normalnie mi wybuchają tak mnie bolą i do tego mdłości ale bez wymiotów. Już się nie mogę doczekać 16. To będzie ciężki tydz czekania.
CudnieJa miałam dziś pierwszą wizytę, mamy zarodek z baaaardzo wczesnym serduszkiemz om powinno być 6+3 ale z usg wychodzi 5+5. Czuje się trochę spokojniejsza, chociaż teraz czekam czy serduszko się rozkręci
![]()
Cudne nowinyJa miałam dziś pierwszą wizytę, mamy zarodek z baaaardzo wczesnym serduszkiemz om powinno być 6+3 ale z usg wychodzi 5+5. Czuje się trochę spokojniejsza, chociaż teraz czekam czy serduszko się rozkręci
![]()
Ja byłam na wizycie w poniedziałek i to było dokładnie 5+4 i tak to wyglądałoWłaśnie odebrałam kolejny wynik progesteronu 60,bety 1599, to 161%przyrostu po 72 godz. Termin z OM wypada 8.09 5+4,14.01 mam pierwszą wizytę to ciąża z ivf trochę się stresuje mam nadzieję że na wizycie coś już będzie widać![]()
Mysle, ze wyniki obiecująceWłaśnie odebrałam kolejny wynik progesteronu 60,bety 1599, to 161%przyrostu po 72 godz. Termin z OM wypada 8.09 5+4,14.01 mam pierwszą wizytę to ciąża z ivf trochę się stresuje mam nadzieję że na wizycie coś już będzie widać![]()
Super gratuluję ja jak będę miała wizytę to będzie to 6+1Ja byłam na wizycie w poniedziałek i to było dokładnie 5+4 i tak to wyglądało
Nie usłyszałam ale widziałam nieśmiało migający punkcikCudne nowinyrozkręci, rozkręci. To i tak super, że w 5+5 już usłyszałaś wczesne serduszko, myślę że to powód do radości
![]()
Kiedy miałaś transfer i ilu dniowy zarodek?Właśnie odebrałam kolejny wynik progesteronu 60,bety 1599, to 161%przyrostu po 72 godz. Termin z OM wypada 8.09 5+4,14.01 mam pierwszą wizytę to ciąża z ivf trochę się stresuje mam nadzieję że na wizycie coś już będzie widać![]()