Bardzo mi przykro. Trzymam kciuki za znalezienie przyczyny niepowodzeń.Żegnam się z Wami. Beta 62 więc spada. W czwartek było 175.
W ciągu 9 miesięcy trzeci raz soe żegnam. Powodzenia dla Was i fasolek.Badzcie silni i rośnijcie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro. Trzymam kciuki za znalezienie przyczyny niepowodzeń.Żegnam się z Wami. Beta 62 więc spada. W czwartek było 175.
W ciągu 9 miesięcy trzeci raz soe żegnam. Powodzenia dla Was i fasolek.Badzcie silni i rośnijcie![]()
co do glukozy mi też smakowała a starszlinzeby nie iść samemu że mogę zasłabnąć itp. nic z tych rzeczyHejw piątek i dziś robiłam betę, przyrost jest dobry: 720 na 4150
Jutro pierwsza wizyta. Mam cały czas zgagę i kompletnie inne zachcianki niż w ciąży z córką. Wtedy miałam ochotę na truskawki, dżem itp ogólnie słodkie rzeczy. Ostatnio kupiłam cynamonkę i była okropna, nie mogłam jej zjeść
Może to oznacza chłopca?
Jeżeli któraś z Was oczekuje pierwszego dziecka, to chciałam Was pocieszyć odnośnie glukozy. Na badanie szłam jak na ścięcie, uprzedzona historiami innych dziewczyn, a mi ten napój smakował i ani razu mi nie było słabo czy nie dobrzeTakże jest to możliwe
![]()
To takie niesprawiedliwe...Żegnam się z Wami. Beta 62 więc spada. W czwartek było 175.
Hej, mam takie mieszane uczucia, ale staram się być dobrej myśli. Mam krwiaka, dosyć sporego. Ciąża jest zagrożona. Szanse 50na50. Było uwidocznione serduszko tętno 68, a powinno być już 80, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Zobaczymy jak będzie to wyglądało za tydzień na wizycie szpitalnej. Mam nadzieję, że mały się rozkręci a krwiak zacznie się wchłaniać.@izaizaiza jak wczorajsze USG?
Tak mi przykro…. Naprawdę. Kochana trzymam mocno kciuki żeby następnym razem się udało, żebyś nie musiała już przez to przechodzićŻegnam się z Wami. Beta 62 więc spada. W czwartek było 175.
Jak duży ten krwiak? Dostałaś progesteron?Hej, mam takie mieszane uczucia, ale staram się być dobrej myśli. Mam krwiaka, dosyć sporego. Ciąża jest zagrożona. Szanse 50na50. Było uwidocznione serduszko tętno 68, a powinno być już 80, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Zobaczymy jak będzie to wyglądało za tydzień na wizycie szpitalnej. Mam nadzieję, że mały się rozkręci a krwiak zacznie się wchłaniać.