Milena_1983
Zaciekawiona BB
Mnie lekarz skierował teraz bo w pierwszej ciąży miałam cukrzycę. Ogólnie to ok 24 tyg dopiero robiąTak wcześnie w ciąży robi się krzywa cukrowa?Myślałam, że dopiero jakoś w drugim trymestrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie lekarz skierował teraz bo w pierwszej ciąży miałam cukrzycę. Ogólnie to ok 24 tyg dopiero robiąTak wcześnie w ciąży robi się krzywa cukrowa?Myślałam, że dopiero jakoś w drugim trymestrze
Zajadam mdłości niestety i staram się czymś zajmować u mnie nasilają się popołudniu. Oby do 12 tygodnia przetrwaćDziewczyny, jak sobie radzicie z mdłościami/wymiotami? Mnie dzisiaj mdli okropnie. Skręca mnie w żołądku. Kupiłam anaketon, ale on totalnie nie działa. Nie dam rady tak wytrzymać kilku/kilkunastu tygodni.
pierwsze słyszę. Ja kąpiel biorę co dwa dni zawsze, czasami codziennie. W pierwszej ciąży tak samopraktycznie codziennie zazwyczaj na wieczor czuje bole podbrzusza, troche jak na miesiaczke , troche takie rozciagajace. Nie sa bardzo bolesne, da sie przezyc. Czy macie podobne objawy? Mam tez pytanie czy bierzecie kapiele w wannie czy ograniczylyscie?
Ja nie, w 1 trymestrze odpuszczam kąpielepraktycznie codziennie zazwyczaj na wieczor czuje bole podbrzusza, troche jak na miesiaczke , troche takie rozciagajace. Nie sa bardzo bolesne, da sie przezyc. Czy macie podobne objawy? Mam tez pytanie czy bierzecie kapiele w wannie czy ograniczylyscie?
Mi ginekolog odradzil kapiele. Czytalam tez jakis poradnik chyba z pregny i tam tez pisalo ze kapiele w ciazy nie sa zalecane. Ale juz nie przypomne sobie dlaczegopierwsze słyszę. Ja kąpiel biorę co dwa dni zawsze, czasami codziennie. W pierwszej ciąży tak samo
Nie, nie biorę duphastonuJa probowalam tabletek prevomit ale nie pomagaly. Z doświadczenia wiem ze przechodzi to w drugim trymestrze. A zazywasz duphaston? On zazwyczaj poteguje mdlosci
Oby się wchłoneło to cholerstwo a serduszko się rozkręciło pięknieHej, mam takie mieszane uczucia, ale staram się być dobrej myśli. Mam krwiaka, dosyć sporego. Ciąża jest zagrożona. Szanse 50na50. Było uwidocznione serduszko tętno 68, a powinno być już 80, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Zobaczymy jak będzie to wyglądało za tydzień na wizycie szpitalnej. Mam nadzieję, że mały się rozkręci a krwiak zacznie się wchłaniać.
Też czuję takie pobolewanie, trochę jak na okres. W pierwszym trymestrze ja myję się tylko pod prysznicem.praktycznie codziennie zazwyczaj na wieczor czuje bole podbrzusza, troche jak na miesiaczke , troche takie rozciagajace. Nie sa bardzo bolesne, da sie przezyc. Czy macie podobne objawy? Mam tez pytanie czy bierzecie kapiele w wannie czy ograniczylyscie?