Kropeczka2630
Moderator
O której wizyta?U mnie dzisiaj beta hcg 26566, od ostatniego badania 4.01 pokazuje średni dwudniowy przyrost 97,8% jutro wizyta![]()
Ktoś jeszcze ma wizyty w tym tygodniu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O której wizyta?U mnie dzisiaj beta hcg 26566, od ostatniego badania 4.01 pokazuje średni dwudniowy przyrost 97,8% jutro wizyta![]()
16:30O której wizyta?
To czekamy na dobre wieści16:30![]()
Trzymamy16:30![]()
Czekamy i trzymamy kciuki16:30![]()
WitamyCześć! Dołączam i ja.
U mnie om 05.12, ale nie sugeruję się tym zupełnie, bo mam długie cykle i wiem kiedy mniej więcej była owu. Czekam też jeszcze z wizytą.
Ja mam 16-nastego w czwartekO której wizyta?![]()
W poprzedniej ciąży robiłam prywatnie, bo na NFZ chyba powyżej jakiegoś wieku można było zrobić. Zmieniło się coś?Hej Dziewczyny! Ja chciałam się zapytać czy któraś z Was robiła już przymiarki do badań pappa z NFZ? Próbowałam się dziś gdzies dodzwonić żeby o to podpytać, ale nie udało mi się i zastanawiam się czy już czas.
Zapomniałam oczywiście na wizycie też poprosić o skierowanie![]()
Zdaje się że tak. Od czerwca 2024 są darmowe niezależnie od wieku.W poprzedniej ciąży robiłam prywatnie, bo na NFZ chyba powyżej jakiegoś wieku można było zrobić. Zmieniło się coś?
Tak teraz każdy ma NFZ ma usg prenatalne 1 trymestru, połówkowe i pappaW poprzedniej ciąży robiłam prywatnie, bo na NFZ chyba powyżej jakiegoś wieku można było zrobić. Zmieniło się coś?