Kropeczka2630
Moderator
Wow, ale informacja! Gratulacje. Domyślam się, że jesteś w niezłym szoku. Też bym byłaJestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwaBLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow, ale informacja! Gratulacje. Domyślam się, że jesteś w niezłym szoku. Też bym byłaJestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwaBLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić
Też bym była w szokuJestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwaBLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić
Ja mam w rodzinie bliźniaki i to dwie pary, więc brałam pod uwagę opcję, że mogą mi się przytrafić. Ale nie miałam takiego przeczucia i usg potwierdziło ciąże pojedyncząJa mam wizytę w piątek i już się stresuję, może to dziwne, ale czuję że okaże się że to bliźniaki. Czy któraś z was też tak miała?
Mam niestety tak samo. Szczególnie do południaJak u was z apetytem? Ja to non stop bym jadłatak mnie mdli że muszę to zajadać i tak w kółko
Nie mamyTeż bym była w szokugratuluję! Macie w rodzinie bliźniaków?
Właśnie podbijam pytanie
Świetna wiadomość! Spodziewałaś się, że to mogą być bliźniaki? Miał ktoś już u Ciebie w rodzinie? Słyszałam, że tak też często jest po odstawieniu antykoncepcji w tych pierwszych cyklachJestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwaBLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić
Ja też tak mam że non stop chcę jeść ale mam dobrze, bo nie mam mdłościJak u was z apetytem? Ja to non stop bym jadłatak mnie mdli że muszę to zajadać i tak w kółko