NattNatt
Fanka BB :)
Nie spodziewałam sięŚwietna wiadomość! Spodziewałaś się, że to mogą być bliźniaki? Miał ktoś już u Ciebie w rodzinie? Słyszałam, że tak też często jest po odstawieniu antykoncepcji w tych pierwszych cyklachGratulacje!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie spodziewałam sięŚwietna wiadomość! Spodziewałaś się, że to mogą być bliźniaki? Miał ktoś już u Ciebie w rodzinie? Słyszałam, że tak też często jest po odstawieniu antykoncepcji w tych pierwszych cyklachGratulacje!
woow super gratulujęJestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwaBLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić
to faktycznie szok!Nie spodziewałam sięNie ma w rodzinie, ale to są jednojajowe takie same, więc nie ma to nic wspólnego ani z genetyka ani z antykoncepcja
![]()
hej hejCześć, witam się z wami, tak nieśmiało. Dziś wg ostatniej miesiączki 6+6. Miałam mieć wizytę w piątek, ale mi przesunęli na nast. piątek i przez ten czas będę cała w nerwach. Byłam na wizycie 2tyg temu i potwierdził lekarz pojedynczą ciążę. Na następna wizytę mam wykonać morfologię, badanie moczu, tsh, glukozę. Cytologię i usg piersi mam na bieżąco i są ok![]()
ja cały dzień zajadam mdłości staram się ograniczać ale jak się ograniczam to jest jeszcze gorzejJak u was z apetytem? Ja to non stop bym jadłatak mnie mdli że muszę to zajadać i tak w kółko
No właśnie jakby nie przyrost taki 88-138%A beta przyrastała Ci jakoś szybciej?
Mamy synka 2 latawoow super gratulujęto Wasze pierwsze dzieci ?
Ojej ja na widok kawy to mam jeszcze większe mdlosci niż mam na codzień. I sam zapach... MasakraMam niestety tak samo. Szczególnie do południaaż się martwię jak to będzie dalej, odnotowałam częstsze wizyty w sklepie po uzupełnienie zaopatrzenia lodówki
Poza tym odrzuciło mnie od kawki. Ogólnie mam bardzo niskie ciśnienie i Pani Dr powiedziała, że jedna kawka nie zaszkodzi, uwielbiałam przed z mleczkiem pianą, teraz mam cofkę na samą myśl. Więc bez energii totalnie…
No to zaczynacie podwójną przygodę z maluchamiNie mamy![]()
Zazdroszczę że nie masz mdlosciJa też tak mam że non stop chcę jeść ale mam dobrze, bo nie mam mdłości