reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2025

wow! Na poprzedniej mojej grupie mamusiowej też były bliźniaki :) jednojajowe. Już prawie 2 latka mają ;) także mam nadzieję że to dobra wróżba 🙈
U mnie na marcowej 22 też były bliźniaki, niestety ich mama już się nie odzywa, bo dzieciaczki pochłoneły ją zupełnie. Ale też wszystko było w porządku 😍

reklama
Dziewczyny a czy tez macie takie uczucie ze jest wam zimno? Ja mam takie odczucia zimna 🥶chociaz w domu mam cieplo
Też mam napady zimna i ogólnie siedziałabym pod kocykiem cały dzień :) w pierwszej ciąży za to pamiętam, już w 2 trymestrze miałam napady gorąca, a że z dużym brzuchem chodziłam wtedy w zimę, pamiętam, nawet że był mróz i na spacer z psem bez rękawiczek szłam, a ręce gorące i kurtka rozpięta 🙈🙊 ciąża to dziwny stan 😅

reklama
Dziewczyny a czy tez macie takie uczucie ze jest wam zimno? Ja mam takie odczucia zimna 🥶chociaz w domu mam cieplo
tak ja tak mam i w poprzedniej ciąży też tak miałam ale ja jestem osobą której przeważnie zawsze jest zimno nie znam drugiej takiej jak ja i często jestem obiektem drwin z tego powodu 🙈 Mój brat zawsze się śmieje brzydko mówiąc że ***** to i w puchu zmarznie 😀
A i jak jakoś w październiku schudłam do 47 to był totalny dramat trzęsłam się jak galareta

Do góry