reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowe mamy 2025

Hej dziewczyny, postanowiłam dołączyć do wątku bo razem raźniej. Jestem mamą 13 miesięcznego chłopca, ale także 3 aniołków.. przeszłam ciążę pozamaciczną zakończona usunięciem jajowodu, a niedawno okazało się, że jestem w ciąży 🥲 termin według aplikacji na 28.09.
Beta:
14.01 47,6
16.01 113,3
20.01 500,8
Więc wygląda na chyba całkiem ładne przyrosty. Lekarza mam na 29.01 🤞
Cześć! :D

reklama
W czwartek zapłaciłam 500 zł za wizytę. Portfel boli, ale zdrowie jest najważniejsze. 1 prenatalne prywatnie 700zł.
Bardzo dużo!

A nie warto zrobić prenatalnych badań na NFZ? U mnie w mieście były nawet terminy na początek lutego i to w prywatnej klinice, a ze skierowaniem robią za darmo.

Ja mam szczęście prowadzić ciążę na NFZ i jestem bardzo zadowolona.

Hej dziewczyny, postanowiłam dołączyć do wątku bo razem raźniej. Jestem mamą 13 miesięcznego chłopca, ale także 3 aniołków.. przeszłam ciążę pozamaciczną zakończona usunięciem jajowodu, a niedawno okazało się, że jestem w ciąży 🥲 termin według aplikacji na 28.09.
Beta:
14.01 47,6
16.01 113,3
20.01 500,8
super Witamy 😊

Bardzo dużo!

A nie warto zrobić prenatalnych badań na NFZ? U mnie w mieście były nawet terminy na początek lutego i to w prywatnej klinice, a ze skierowaniem robią za darmo.

Ja prowadzę ciążę prywatnie, ale ginekolog która mi prowadzi robi prenatalne na NFZ i mi wypisała skierowanie do siebie i na usg i na pappe właśnie na fundusz

Beta:
14.01 47,6
16.01 113,3
20.01 500,8
Hej, ja też po cp ale leczona mtx ale dopiero pierwszą betę robiłam

Ja dostałam już skierowanie na badania prenatalne i będę robiła albo w Warszawie albo w Białymstoku. Jest może ktoś z tych okolic i podpowie gdzie najlepiej zrobić ? I ile się czeka ? Szkoda że w moim mieście nie robią bo zarówno do Warszawy jak i Białegostoku mam ponad 100 km 😬 i trzeba pewnie będzie kombinować kto zostanie z córką i mąż będzie musiał wziąć wolne żeby mnie tam zawieźć

Ja dostałam już skierowanie na badania prenatalne i będę robiła albo w Warszawie albo w Białymstoku. Jest może ktoś z tych okolic i podpowie gdzie najlepiej zrobić ? I ile się czeka ? Szkoda że w moim mieście nie robią bo zarówno do Warszawy jak i Białegostoku mam ponad 100 km 😬 i trzeba pewnie będzie kombinować kto zostanie z córką i mąż będzie musiał wziąć wolne żeby mnie tam zawieźć
Nie wiem czy one robią na NFZ, bo ja robiłam jeszcze jak to nie było refundowane, ale ja w Warszawie bardzo polecam dr Litwinskie w premium medical

Bardzo dużo!

Dokładnie, u mnie prenatalne na nfz i prywatnie robi ten sam lekarz np...więc warto wziąć skierowanie, przykładowo w klinice Serafin także robia na nfz a można i prywatnie.

reklama
Do góry