Super, czy lekarz badał ile razy serduszko bije ba minutę?Ja po wizycie Jest serduszkociaza nlodsza o 1.5 tyg czyli 7+2 ale od tych 2 tygodni urosło o ideaknie 2 tyg
czyli termin z usg to 7.09 om jeszcze sierpniowy ;D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, czy lekarz badał ile razy serduszko bije ba minutę?Ja po wizycie Jest serduszkociaza nlodsza o 1.5 tyg czyli 7+2 ale od tych 2 tygodni urosło o ideaknie 2 tyg
czyli termin z usg to 7.09 om jeszcze sierpniowy ;D
no nie mam zapisane w karcie ale wydaje mi sie ze tak bo byl ten „wykresik”Super, czy lekarz badał ile razy serduszko bije ba minutę?
Spróbuj się nie nakręcać nagatywnieCześć . Dołączam. Mam nadzieję . Jestem po 4 cc. Ostatnio 2018. Źle przeszłam. Dlatego się boję. No cóż przydarzyło się. W zeszłym czwartek byłam u lekarza określił ciążę na około 5 tydz mało co widział na usg stary sprzęt kazał zrobić betę w poniedziałek. I jutro znów wizyta. Bardzo się boję. Piersi raz bolą raz nie. Om miałam 17 .12 więc ciaza powinna być wg niego starsza ale mam nieregularne cykle . Pozdrawiam serdecznie.
Witam i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.Cześć . Dołączam. Mam nadzieję . Jestem po 4 cc. Ostatnio 2018. Źle przeszłam. Dlatego się boję. No cóż przydarzyło się. W zeszłym czwartek byłam u lekarza określił ciążę na około 5 tydz mało co widział na usg stary sprzęt kazał zrobić betę w poniedziałek. I jutro znów wizyta. Bardzo się boję. Piersi raz bolą raz nie. Om miałam 17 .12 więc ciaza powinna być wg niego starsza ale mam nieregularne cykle . Pozdrawiam serdecznie.
Przepraszam om 17 11 wdał się błądCześć . Dołączam. Mam nadzieję . Jestem po 4 cc. Ostatnio 2018. Źle przeszłam. Dlatego się boję. No cóż przydarzyło się. W zeszłym czwartek byłam u lekarza określił ciążę na około 5 tydz mało co widział na usg stary sprzęt kazał zrobić betę w poniedziałek. I jutro znów wizyta. Bardzo się boję. Piersi raz bolą raz nie. Om miałam 17 .12 więc ciaza powinna być wg niego starsza ale mam nieregularne cykle . Pozdrawiam serdecznie.