natasia142
Fanka BB :)
Ja zaczęłam plamić, także chyba będzie po wszystkimTego nam życzę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zaczęłam plamić, także chyba będzie po wszystkimTego nam życzę![]()
Niekoniecznie, czasami są plamienia i nic się złego nie dzieje, co mówił lekarz?Ja zaczęłam plamić, także chyba będzie po wszystkim![]()
Przytulam, trzymaj się jakośU mnie raczej biochemiczna, więc pożegnam się z Wami, powodzenia Wam życzę![]()
Nie dzwoniłam jeszcze do niego. Ale boli mnie brzuch więc coś jest nie takNiekoniecznie, czasami są plamienia i nic się złego nie dzieje, co mówił lekarz?
A na wizycie na której byłaś,co lekarz mówił? Jakie dał zalecenia?Nie dzwoniłam jeszcze do niego. Ale boli mnie brzuch więc coś jest nie tak
Dopóki nie sprawdzisz nie przekreślaj jedz na sor sprawdzJa zaczęłam plamić, także chyba będzie po wszystkim![]()
Spokojnie ja też plamiłam a nawet krwawiłam i jak się okazało narazie jest ok, w 1 trymestrze plamienia mogą się zdarzyć, leć szybko do ginekologa i sprawdź, ale nie ma co sobie wkręcać na zapas, ja już byłam pewna że poroniłam, a nie mam nawet krwiaka aserce bije, grunt to zachować spokój, bo stres jest złym sprzymierzeńcą, mi ginekolog powiedział że krwawiłam właśnie najprawdopodobniej przez stres w pracy. Trzymam za Ciebie kciuki.Ja zaczęłam plamić, także chyba będzie po wszystkim![]()
Bierz nospę, żeby wyciszyć skurcze mi przy krwawieniu i bólu brzucha ginekolog właśnie zalecił.Nie dzwoniłam jeszcze do niego. Ale boli mnie brzuch więc coś jest nie tak
Sprawdź to na spokojnie, nie chcę Cię straszyć ale warto sprawdzić co się daNie dzwoniłam jeszcze do niego. Ale boli mnie brzuch więc coś jest nie tak