Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
To jednak sporo wyższa niż moja..Ja tak samo ostatni okres 6.12. mam regularne krótkie cykle 23-24dni. Dzisiaj zbadałam betę i właśnie mam wynik 454. Nie mam pojęcia czy to dobrze czy źleza 48h idę na powtórkę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jednak sporo wyższa niż moja..Ja tak samo ostatni okres 6.12. mam regularne krótkie cykle 23-24dni. Dzisiaj zbadałam betę i właśnie mam wynik 454. Nie mam pojęcia czy to dobrze czy źleza 48h idę na powtórkę.
Czytam interpretację to wszystko w normie, i moje i twoje chociaż moje dosyć wysoko, ale nie znam się na becie. W poprzedniej ciąży nie robiłamTo jednak sporo wyższa niż moja..
no ale wiecie, wszystko sie moglo przesunac. Ja mialam miesiaczke 20.11 ostatnia, tydzien po spoznieniu miesiaczki wyszedl mi test pozytywny, beta z 28.12 359 a z 30 942To jednak sporo wyższa niż moja..
Beta rośnie dopiero po implantacji, a ta u każdej kobiety może wystąpić w różnym od owulacji czasie.To jednak sporo wyższa niż moja..
U mnie ostatnia miesiączka 5.12 i dzisiaj beta 282 to jest indywidualne w inny dzień miałyście owulację i już wynik będzie zupełnie różny zresztą wynik może być różny też jakbyście miały tego samego dnia. Najwcześniejszy jest przyrost. Przy synku 17 dni po zastrzyku miałam niższy wynik niż teraz 15To jednak sporo wyższa niż moja..
Za tą sierpniowo-wrześniową mamę trzymam baaardzoo mocno kciuki żeby ciąża przebiegła bezproblemowoHej! Co prawda termin wg kalkulatora wychodzi mi na 29 sierpień, jednak to już praktycznie wrzesień, więc chętnie dołącze
Beta z 18.12 - 95.6
Beta z 21.12- 298 przyrost 124% więc w normie.
Kilka słów o mnie
W styczniu kończę 34 lata, mieszkam w UK to moja pierwsza ciąża po 3 latach starań uzyskana dzięki ivf, jeszcze do końca to do mnie nie dociera, że wkońcu się udało
5 stycznia idę na pierwsze USG, nie ukrywam że już przebieram nogami żeby dowiedzieć się czy wszystko jest ok.
Za tą sierpniowo-wrześniową mamę trzymam baaardzoo mocno kciuki żeby ciąża przebiegła bezproblemowo![]()