Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam złe doświadczenia z pappą, stresowałam się przez to badanie.Też słyszałam złe opinie o pappa i będę robić nifty.
Pappa chyba sobie daruję, a jeśli nie to w ogóle się nim nie będę przejmować.
Nifty też mimo wszystko potrafi dawać fałszywe wyniki ponoć... ale wolę to plus standardowe USG
A pappa nie jest już dla wszystkich?Ja będę miała na pewno nifty (w sumie unie pappa nie robią i tak). Jakkolwiek, jak przeglądałam informacje o pappa to raczej kojarzyło mi się z wróżeniem z kart. Nifty są jednak znacznie bardziej precyzyjne i boleśnie dokladne.
Dziękuję! Umówiłam się za tydzień na teleporade żeby dostać skierowanie na powtórne badanie.
Dziękuję. Na szczęście całą ciążę planuje prowadzić w Luxmed z pakietu z pracy, wszystkie badania i wizyty mam za darmo. A leki wiadomo jak trzeba będzie to kupie.
ja robię Pappa! W poprzedniej ciąży wyszły mi ryzyka związane z ciśnieniem i wzrostem płodu (brałam acard), a ich nie pokazuje Nifty, Sanco czy inne. Te zrobię tylko jak będzie jakieś wskazanie/nie najlepszy wynik z pappaJa też mam zachcianki... mandarynki, pomarańcze, grejpfruty... wcześniej mini kukurydza konserwowa ze sloika, a od wczoraj mam smaka na kabanosy.
mam już wyznaczone badania prenatalne na 18 lutego, teraz pappa jest refundowana i chyba wszystkim robią, nie wnikałam do końca na czym polegają te wyliczenia, ale zastanawiam się czy w ogóle chce je robić jeśli zamierzam zrobić nifty... bo słyszałam że pappa daje przekłamane wyniki a nie chce się stresować złym wynikiem z tego badania. ??? Macie jakieś doświadczenia z wynikami pappy?