reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Jestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwa 🙈 BLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić
Wow, ale informacja! Gratulacje. Domyślam się, że jesteś w niezłym szoku. Też bym była 😅 Ale to podwójne szczęście. A bliźniaki są niesamowite. Mam w rodzinie i to naprawdę zgrana dwójka.

reklama
Ja mam wizytę w piątek i już się stresuję, może to dziwne, ale czuję że okaże się że to bliźniaki. Czy któraś z was też tak miała?
Ja mam w rodzinie bliźniaki i to dwie pary, więc brałam pod uwagę opcję, że mogą mi się przytrafić. Ale nie miałam takiego przeczucia i usg potwierdziło ciąże pojedynczą :)

Jak u was z apetytem? Ja to non stop bym jadła 🤣 tak mnie mdli że muszę to zajadać i tak w kółko
Mam niestety tak samo. Szczególnie do południa 😅 aż się martwię jak to będzie dalej, odnotowałam częstsze wizyty w sklepie po uzupełnienie zaopatrzenia lodówki😅 Poza tym odrzuciło mnie od kawki. Ogólnie mam bardzo niskie ciśnienie i Pani Dr powiedziała, że jedna kawka nie zaszkodzi, uwielbiałam przed z mleczkiem pianą, teraz mam cofkę na samą myśl. Więc bez energii totalnie…

Jestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwa 🙈 BLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić
Świetna wiadomość! Spodziewałaś się, że to mogą być bliźniaki? Miał ktoś już u Ciebie w rodzinie? Słyszałam, że tak też często jest po odstawieniu antykoncepcji w tych pierwszych cyklach :) Gratulacje!

reklama
Do góry