reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2025

tak ja tak mam i w poprzedniej ciąży też tak miałam ale ja jestem osobą której przeważnie zawsze jest zimno nie znam drugiej takiej jak ja i często jestem obiektem drwin z tego powodu 🙈 Mój brat zawsze się śmieje brzydko mówiąc że ***** to i w puchu zmarznie 😀
A i jak jakoś w październiku schudłam do 47 to był totalny dramat trzęsłam się jak galareta
o nie wiedziałam że jest cenzura na
g ó w n o 😜

reklama
Ja dzisiaj się zaczęłam coś stresować bo czuję cały dzień takie delikatne ciągnięcie w podbrzuszu :(

Ja też trochę zmarzłam, bo czekałam 10 minut na spóźniony tramwaj. Ciekawe jakbym dała radę przy normalnej zimie i temperaturze -10 lub lepiej. Dzisiaj miałam taki zapieprz, że pierwszy raz zapomniałam, że jestem w ciąży i nie zrobiłam zastrzyku w południe. Potem zaczęłam się zastanawiać czy nadal mam objawy, że tak się dobrze czuję, ale zaczął brzuch ciągnąć. Wariatkowo. A tak to mam ochotę na mięso i warzywa :)

Ja dzisiaj się zaczęłam coś stresować bo czuję cały dzień takie delikatne ciągnięcie w podbrzuszu :(
Czytałam, że mamy tak samo, teraz czwarta ciąża, dwie nieudane, a z drugiej córka. Ja w nieudanych ciążach nie miałam w ogóle ciągnięcia macicy i innych objawów przez dłużej niż tydzień, więc teraz jak mnie ciągnie to czuję, jak rośnie macica i to nic złego :)

reklama
Ja też trochę zmarzłam, bo czekałam 10 minut na spóźniony tramwaj. Ciekawe jakbym dała radę przy normalnej zimie i temperaturze -10 lub lepiej. Dzisiaj miałam taki zapieprz, że pierwszy raz zapomniałam, że jestem w ciąży i nie zrobiłam zastrzyku w południe. Potem zaczęłam się zastanawiać czy nadal mam objawy, że tak się dobrze czuję, ale zaczął brzuch ciągnąć. Wariatkowo. A tak to mam ochotę na mięso i warzywa :)
Jej ja to jem warzywa zwłaszcza pomidory w takich ilościach że zbankrutuje 🤣

Do góry