reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny a wy jesteście już na zwolnieniu czy nadal pracujecie? Do kiedy planujecie?
ja jestem na zwolnieniu z powodu silnych mdłości i że względu na fizyczny charakter pracy. Według prawa pracodawca powinien zapewnić mi lżejsza pracę bądź zwolnić z wykonywanej pracy przy utrzymaniu wypłaty jednak wszyscy wiedzą że nikt tak nie robi dlatego też będę na zwolnieniu do końca. Gdybym miała rzeczywiście pracę biurową a przede wszystkim nie fizyczną to pracowałabym do kiedy byłabym w stanie myślę że gdzieś do 6 - 7 miesiąca

Hej dziewczyny. Ja się niestety z Wami żegnam. We zeszły poniedziałek dowiedziałam się, że serduszko nie bije a ciąża zatrzymała się na 6 tygodniu. Dostałam skierowanie do szpitala i we wtorek miałam zabieg. Trzymam za Was kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania.

Hej dziewczyny. Ja się niestety z Wami żegnam. We zeszły poniedziałek dowiedziałam się, że serduszko nie bije a ciąża zatrzymała się na 6 tygodniu. Dostałam skierowanie do szpitala i we wtorek miałam zabieg. Trzymam za Was kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania.
Bardzo mi przykro 😓

Tak mi przykro! :( Trzymajcie się.

reklama
Do góry