I teraz też nie jest. Lekarz POZ nie może zlecić B-HCG. Jest to badanie odpłatne, a panie rejestratorki widocznie nie ogarniają...Bardziej mi chodziło o to, że jakiś czas temu to badanie nie było refundowane z przychodni POZ.
reklama
Milena_1983
Zaciekawiona BB
No i jak po wizycie?A jak wyglądały u was plamienia?. Bo ja dzisiaj idę do ginekologa i się zastanawiam czy to aby na pewno to. Co prawda zaraz z domu wychodzę bo wizyta na godzinę 15, ale lekki stres jest. Już czytałam mnóstwo na internecie na ten temat, ale jestem ciekawa czy to jest to czy coś innego. Może jak porównam swoje doświadczenie i kogoś to będzie mi lżej.
ina1290
Fanka BB :)
I jak? I jak?? Już po?No ja nie pomogę bo ja nie plamię tym razem a jak plamiłam to był to u mnie zły znak. Ale dużo kobiet plami i jest ok więc za godzinę się dowiesz a ja za dwie![]()

Ja zrobię jeżeli w Pappa coś wyjdzie nie w porządku. Albo zrobię dla spokoju ducha tak czy siak, ale na pewno po PAPPA.Oprócz Pappy wybieracie się na Nifty PRO? jeśli tak to ile po Pappie?
Tak też doradzał mi mój lekarz, że zawsze poleca tę kolejność

Ja mialam lekkie plamienie w 7tyg ale dostalam progesteron i przeszlo. Lekarz pytal, czy byl seks. Mowil tez, ze mozna lekko plamic po usg lub jesli jest jakis drobny krwiaczek.A jak wyglądały u was plamienia?. Bo ja dzisiaj idę do ginekologa i się zastanawiam czy to aby na pewno to. Co prawda zaraz z domu wychodzę bo wizyta na godzinę 15, ale lekki stres jest. Już czytałam mnóstwo na internecie na ten temat, ale jestem ciekawa czy to jest to czy coś innego. Może jak porównam swoje doświadczenie i kogoś to będzie mi lżej.
Mam nadzieje, ze wszystko jest w porzadku!

Klemensa
Tak, już po, jestI jak? I jak?? Już po?![]()

ina1290
Super cieszę się!!! Masz i TyTak, już po, jesti bije jak powinno
termin wg USG to 27.09 a nie 30.09 jak z om ale mówiła że będzie informować na bieżąco. Dostałam acard profilaktycznie i badania do zrobienia do przyszłego piątku
![]()

NattNatt
Ja też po wizycie. Wszystko dobrze maluchy równe 2,3 cm według usg 9+0 z OM 8+5, FHR 180, wymachiwały rączkami, nóżkami i jeden tak śmiesznie podskakiwał
Śmiała się, że takie jednojajowe, że nawet tętno 1:1 to samo 

Ostatnia edycja:
reklama
boboo
Ja już po wizycie, wszystko u fasolki dobrze, dostałam też skierowanie na prenatalne (o dziwo 1 i 2) + na morfologię, miałam też cytologię i usg, ogólnie to siedziałam godzinę w gabinecie, a była to wizyta na NFZ, ja jestem zachwycona na jaką super lekarkę trafiłam
Podziel się: