reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
To u mnie identycznie. Nie było zarodka. Pęcherzyk 3mm. Poronienie zaczęło się samo. Trzymam bardzo mocno kciuki żeby tym razem było wszystko dobrze i pokazało się piękne serduszko. Ja zamierzam zrobić wyniki TSH, prolaktyna i progesteron i znów zacząć się starać w okolicach kwietnia
Dziękuję ♥️
Mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze.

A tobie też życzę powodzenia 🫶🏻

No według OM wychodzi na 30.09.
Może owulacja była później i zahacze na październik tylko u mnie to będzie CC więc zapewne i tak złapie się na wrzesień 🤭 w sumie mam dwójkę dzieci już i też z września 🫣
Myślę, że miałaś owulację opóźnioną o ponad tydzień - to tylko tak daję znać, żeby później nie było szoku na wizycie, bo na pewno będziesz miała wszystko dość mocno przesunięte. Ale wiadomo, że zostań z nami! 🤗 W jakim wieku masz dzieci? Dlaczego u Ciebie cc?

🤰 <b>9. tydzień ciąży • Termin porodu: 08.09.2026</b> 💖

O, fajne to :D
Dziewczyny, jak to jest z badaniem moczu jak się w nocy co chwilę chodzi sikać? Ja już nie pamiętam, jak to było. Czy taki 2/3-godzinny mocz wystarczy? Dłużej nie wytrzymam 🤣
A idę jutro zrobić te wszystkie badania, w tym krzywą cukrową i już się stresuję. Z synem nie miałam mdłości, a i tak ciężko mi ta glukoza weszła, to ciekawe, co będzie teraz :/

O, fajne to :D
Dziewczyny, jak to jest z badaniem moczu jak się w nocy co chwilę chodzi sikać? Ja już nie pamiętam, jak to było. Czy taki 2/3-godzinny mocz wystarczy? Dłużej nie wytrzymam 🤣
A idę jutro zrobić te wszystkie badania, w tym krzywą cukrową i już się stresuję. Z synem nie miałam mdłości, a i tak ciężko mi ta glukoza weszła, to ciekawe, co będzie teraz :/
Tylko trzeba wklejać to za każdym razem niestety ale można skopiować np.z notatnika,strona whenmybaby.com wygenerować i potem skopiować kod BBcode.. co do moczu zawsze z tym miałam problem kiedyś pamiętam.. ale powiedziała mi kiedyś doktor że mogę pobrać np.o 4,5 i schować do lodówki ale nie na długo..niewiem jak jest teraz..

🤰 <b>9. tydzień ciąży • Termin porodu: 08.09.2026</b> 💖

Myślę, że miałaś owulację opóźnioną o ponad tydzień - to tylko tak daję znać, żeby później nie było szoku na wizycie, bo na pewno będziesz miała wszystko dość mocno przesunięte. Ale wiadomo, że zostań z nami! 🤗 W jakim wieku masz dzieci? Dlaczego u Ciebie cc?
Ja pamiętam, że w ciąży z synem też miałam o tydzień USG niższe. Potem w połowie ciąży się wyrównało 🤭
Ale też np, bardzo się martwię bo wiem, że w październiku też mi nie pasowało ciąża też wychodziła dużo mniejsza.

Ja miałam w pierwszej ciąży nadciśnienie ciążowe i było cięcie. W drugiej miałam prawo wyboru i w sumie lekarz sam mi zaproponowała cięcie i wtedy miałam termin na 4 października a syn urodził się 20 września.
11 i 9 lat.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry