Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O mam dzisiaj to samo. Tylko u mnie jest tak: mdli mnie jak jestem Głodna, jak się najem tak, że brzuch mam pełny, że nic nie zmieszczę to dalej czuję wilczy głód i też mnie mdli bo żołądek domaga się jedzenia a nie zmieszczę nic bo czuję pełność już nawet w przełykuA ja dziś dziewczyny mam taki dzień że cały czas mnie mdli, ale co chwilę jestem głodna i zjadła bym wszystko. Masakra![]()
O mam to samo na ten głód i jest to bardzo męcząceO mam dzisiaj to samo. Tylko u mnie jest tak: mdli mnie jak jestem Głodna, jak się najem tak, że brzuch mam pełny, że nic nie zmieszczę to dalej czuję wilczy głód i też mnie mdli bo żołądek domaga się jedzenia a nie zmieszczę nic bo czuję pełność już nawet w przełyku![]()
czasem wolałabym już zwymiotować to wszystko żeby móc spokojnie dalej jeść i nie czuć głoduO mam to samo na ten głód i jest to bardzo męczące
Ciesz się dziewczyno!To ja zero objawów![]()
Super! Będzie ok moim zdaniem .w ciągu tyg właśnie taki przyrost powinien być na aplikacji pokazuje również ,że w 7 tyg 9,5 mm a w 6 tyg.5mm więc myślę że postęp jest ogromny ja w 6+4 miałam 6,8 mm ale nic o serduszku więc super że bije silnieMelduje!
Zarodek 10.5mm - serducho 167 uderzeń. Z USG 7+2i taki znaczek chyba znaczy 2plus minus 6dni. z OM 8+6.
Dostałam skierowanie na badania krwi następna wizyta 17.02 wtedy założy mi kartę ciąży i skieruje na prenatalne.
Powiedzial, że jest postęp - czy waszym okiem też jest ok?
Przyrost nie za mały? 22.01 miał 4mm i USG wskazywało 6+1.
Trochę ulżyło.
Bardzo dobrze to wygląda. Lubię takie wiadomości, trzymałam za Was kciuki!Melduje!
Zarodek 10.5mm - serducho 167 uderzeń. Z USG 7+2i taki znaczek chyba znaczy 2plus minus 6dni. z OM 8+6.
Dostałam skierowanie na badania krwi następna wizyta 17.02 wtedy założy mi kartę ciąży i skieruje na prenatalne.
Powiedzial, że jest postęp - czy waszym okiem też jest ok?
Przyrost nie za mały? 22.01 miał 4mm i USG wskazywało 6+1.
Trochę ulżyło.