malgosia005
Fanka BB :)
Dziewczyny jest zarodek i serduszko ale tez jest ogromna torbiel 7.5 na 6.5 cm i co teraz…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, jak najbardziejO złota kobieto dziękujemy za doprecyzowanie.a powiedz czy skierowanie może dać lekarz który mnie prowadzi prywatnie?
O kurde, i co lekarz powiedział? Jaki ma plan?Dziewczyny jest zarodek i serduszko ale tez jest ogromna torbiel 7.5 na 6.5 cm i co teraz…
Dziś idę do niego. Pani robiąca USG przed 10 tyg w luxmed dawała mi różne sygnały ze z jednej strony to normalne a z drugiej żeby uważać bo może się skręcić jajnik i pęknąć..O kurde, i co lekarz powiedział? Jaki ma plan?
Koniecznie daj znać co dalej. Ja miałam taką torbiel jak byłam nastolatką. Pękła po zastrzyku, byłam kilka dni w szpitalu z za dużo nie pamiętam bo to sto lat temu ale u Ciebie to raczej nie wchodzi w grę w tym momencie. O kurde, trzymam kciuki.Dziś idę do niego. Pani robiąca USG przed 10 tyg w luxmed dawała mi różne sygnały ze z jednej strony to normalne a z drugiej żeby uważać bo może się skręcić jajnik i pęknąć..
Ja wczoraj dostałam skierowanie z kliniki niepłodności, właśnie się umówiłam na 12 tc taki termin mi zaproponowano na NFZ w poradni prenatalnej. Więc jak najbardziej można od prywatnego lekarza dostać skierowanieO złota kobieto dziękujemy za doprecyzowanie.a powiedz czy skierowanie może dać lekarz który mnie prowadzi prywatnie?