Molly_88
Fanka BB :)
hej dziewczyny! Ja też widzę,że mam większy brzuch, ale na pewno nie jest to spowodowane samym Maluszkiem, bo rano jak wstaje mam mniejszy niż wieczorem. U mnie jest on wynikiem wzdęć i strasznych zaparć
Jem też więcej niż przed ciążą z racji nudności więc to pewnie też tłuszczyk
Na wadze póki co 1,5 kg więcej.
Co do rozstępów to ja zamierzam w tym tygodniu zakupić ten specyfik. Ma bardzo dużo pozytywnych opinii na wizażu. Drogi, ale ponoć wydajny i skuteczny. Spróbuję
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=36767
A moja Mama po czterech ciążach nie ma ani jednego rozstępu ani celulitu. Poradziła mi, abym przy każdym prysznicu robiła masaż brzuszka, bioder, biustu i ud okrężnymi ruchami za pomocą twardej gąbki kąpielowej. Moja bratowa też urodziła czworo dzieci, posłuchała rad mojej Mamy odnośnie tego masażu i też zero rozstępów
Ja też zamierzam Jej posłuchać 
Co do rozstępów to ja zamierzam w tym tygodniu zakupić ten specyfik. Ma bardzo dużo pozytywnych opinii na wizażu. Drogi, ale ponoć wydajny i skuteczny. Spróbuję
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=36767
A moja Mama po czterech ciążach nie ma ani jednego rozstępu ani celulitu. Poradziła mi, abym przy każdym prysznicu robiła masaż brzuszka, bioder, biustu i ud okrężnymi ruchami za pomocą twardej gąbki kąpielowej. Moja bratowa też urodziła czworo dzieci, posłuchała rad mojej Mamy odnośnie tego masażu i też zero rozstępów
a co do rozstępów to często genetyka. Ja używałam co prawda kremu na rozstępy i nie mam ani jednego ale wydaje mi się że jakbym używała zwykłego balsamu jak zresztą codziennie bo inaczej mam strasznie suchą skórę to efekt byłby taki sam
ale może to też kwestia tego że nie miałam jakiegoś ogromnego brzucha...a co do rosnącego brzuszka właśnie to dziewczyny to jest bardzo indywidualna sprawa. Jednej będzie widać już teraz a innej dopiero za kilka tygodni i to jest całkiem normalne. Ja póki co nie widzę żeby urósł...no chyba, że się objem
choć ja akurat uwielbiam ciążowy brzuszek i czekam na niego.