reklama

Wrześnióweczki

reklama
Witam wieczornie

dziewczyny nie analizujcie tak tych pęcherzyków, przecież nie wszystkie dzieci rodzą się ważąc 3 kg...każde jest inne to i pęcherzyki się różnią :wink:

Dzień dobry ;)

Tez mam wizytę na 28.

Pola będzie dobrze :* daj znać.

Mi się wydaje ze moja ciąża się nie rozwija. Mdłości zniknęły
KasiaMarysia to że mdłości ustały nic nie znaczy...ja nie mam wcale. Gdyby nie to że @ nie mam to jak na razie nic nie czuję, już nawet mi zimno nie jest...senna nie jestem. Czasem mnie podbrzusze lekko ciągnie i tyle z moich objawów.

Malo sie udzielam bo mało mam czasu. Ale powiedzcie... Beta z piątku rano 1206, dziś rano (72h) 3632. Ok jest?

moim zdaniem jest ok

Ja po wizycie. Termin na 09.09.2016. Wszystko w porzadku. Wielkosci 1.20mm karte ciazy zalozy na nastepnej wizycie 15.02. Wtedy wpisze tez ta. Fotke zrobil;) Do tego czasu mam zrobic sporo badan.

Dziewczyny nie martwcie sie ja np nie mam zadnych objawow ciazy a w przy Nikoli 5 msc z glowa w toalecie. Wiec roznie bywa.

gratulacje :-) :)

Panikowalam bez potrzeby ... Moje maleństwo ma 1.39 mm serduszko pięknie bije !;) nawet mogłam posłuchać ajj jestem szxzesliwa

gratulacje :-) :)

Super ! Same dobre wiesci :)
Ja mam wizyte jutro o 18 i mam mega stresa !
Ja tez nie mam zadnych objawow mam nadzieje ze bedzie ok

trzymam kciuki &&&&&

Ja też mam jutro wizytę o 17 i już się nie mogę doczekać :)

kciuki &&&&&&

niunians to super fasolka rośnie ;)) Gratulacje ;)
KasiaMarysia23 ; Nie wymyślaj , wszystko na pewno jest dobrze !
Pola06 no to super gratulacje ;) Widzisz niepotrzebnie panikowałaś ;)
Dziewczyny robiłyście może anty HCV? bo własnie zastanawia mnie mój wynik na którym jest napisane "kontrola "zamiast dodatniego lub ujemnego wyniku , wizyte mam dopiero w piątek i strasznie mnie to zastanawia bo moja mama chorowała na WZW typ c

Ja robiłam anty HCV i mam wynik ujemny więc nie wiem skąd Twój wynik

ale Wam zazdroszczę tych wizyt już niedługo :) Ja muszę czekać na kolejną do 22 lutego :(

Załapałam się dzisiaj na wizytę. Lekarz powiedział, że wynik jest taki, że nie musi ingerować w niego w żaden sposób lecz mam się udać do lekarza rodzinnego i ten powinien dać mi ponownie na badanie ANA. Przy okazji zrobił mi USG dopochwowe i jak czytam ile mierzą Wasze maluszki to zastanawiam się, czy 7,5mm w mojej sytuacji to normalna miara? :p dodam, że wyświetla mi termin 7.09 a drugi termin to 14.09.
W takim razie niczym się nie martw, będziesz pod kontrolą i będzie dobrze :)

reklama
Rowniez ide na wizyte 1 lutego :) na wage nawet nie staje, nie chce sie dolowac :p brzuch wywalony, jak na razie mialam 2 ciezkie dni (mdlosci,oslabienie). W pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow, nawet piersi nie urosly..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry