HappyMum89
Fanka BB :)
Ja 1 lutego tez mam. Jutro prywatnie w pon w przychodniJa tez nam 1 lutego wizyte to juz w 3 jestesmy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja 1 lutego tez mam. Jutro prywatnie w pon w przychodniJa tez nam 1 lutego wizyte to juz w 3 jestesmy![]()
KasiaMarysia to że mdłości ustały nic nie znaczy...ja nie mam wcale. Gdyby nie to że @ nie mam to jak na razie nic nie czuję, już nawet mi zimno nie jest...senna nie jestem. Czasem mnie podbrzusze lekko ciągnie i tyle z moich objawów.Dzień dobry
Tez mam wizytę na 28.
Pola będzie dobrze :* daj znać.
Mi się wydaje ze moja ciąża się nie rozwija. Mdłości zniknęły
Malo sie udzielam bo mało mam czasu. Ale powiedzcie... Beta z piątku rano 1206, dziś rano (72h) 3632. Ok jest?
Ja po wizycie. Termin na 09.09.2016. Wszystko w porzadku. Wielkosci 1.20mm karte ciazy zalozy na nastepnej wizycie 15.02. Wtedy wpisze tez ta. Fotke zrobilDo tego czasu mam zrobic sporo badan.
Dziewczyny nie martwcie sie ja np nie mam zadnych objawow ciazy a w przy Nikoli 5 msc z glowa w toalecie. Wiec roznie bywa.

Panikowalam bez potrzeby ... Moje maleństwo ma 1.39 mm serduszko pięknie bije !nawet mogłam posłuchać ajj jestem szxzesliwa

Super ! Same dobre wiesci
Ja mam wizyte jutro o 18 i mam mega stresa !
Ja tez nie mam zadnych objawow mam nadzieje ze bedzie ok
Ja też mam jutro wizytę o 17 i już się nie mogę doczekać![]()
niunians to super fasolka rośnie) Gratulacje
KasiaMarysia23 ; Nie wymyślaj , wszystko na pewno jest dobrze !
Pola06 no to super gratulacjeWidzisz niepotrzebnie panikowałaś
Dziewczyny robiłyście może anty HCV? bo własnie zastanawia mnie mój wynik na którym jest napisane "kontrola "zamiast dodatniego lub ujemnego wyniku , wizyte mam dopiero w piątek i strasznie mnie to zastanawia bo moja mama chorowała na WZW typ c
Dziewczyny a jak Wasze kg?? rosną?![]()
W takim razie niczym się nie martw, będziesz pod kontrolą i będzie dobrzeZałapałam się dzisiaj na wizytę. Lekarz powiedział, że wynik jest taki, że nie musi ingerować w niego w żaden sposób lecz mam się udać do lekarza rodzinnego i ten powinien dać mi ponownie na badanie ANA. Przy okazji zrobił mi USG dopochwowe i jak czytam ile mierzą Wasze maluszki to zastanawiam się, czy 7,5mm w mojej sytuacji to normalna miara?dodam, że wyświetla mi termin 7.09 a drugi termin to 14.09.