KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Mi się podobają dla dziewczynki : Iga, Olga, Inga, Laura, Joanna, Magdalena , a dla chłopaka Marcin, Nathan, Leon, Igor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Biedactwo strasznie mi Ciebie żal. A może jak ciąża wygląda inaczej niż poprzednie to córa będzie? Który to tydzień u Ciebie?Witajcie dziewczyny dawno mnie u was nie było, źle się czuje jak cholera,ciagle mam mdłości, odruchy wymiotne i wymioty, juz nie daje rady nie mam siły, nic nie mogę jeść, jedynie chleb z masłem.coś pr€buje jeść ale potem jeśli się nie zwymiotuje to chodze z mdłościami i zmęczeniem, nie miałam tak chłopcami jak chodziłam w ciąży,cieszę z waszych wizyt u lekarzy że wszystko dobrze.ja mam na 12 lutego wizyty.a na zapachy to aż mi się płakać che, wszystko mi śmierdzi,masakra jakaś się ze mną dzieje, i nie mam żadnej rady na to, bo nic mi nie pomaga.jeszcze do tego mam zatwardzenie i chyba hemoroidy, wszystko na raz się mnie czepiło.
a co do płci to razem z mężem pragniemy córci bo dwóch chłopców już mamy, ale wiadomo co Bóg da i aby zdrowe było.jak na razie nasze jedyne imię dla córci to Amelia.
ten syropek to na receptę?
Acgug jestem w 6 tyg i 2 dni.Biedactwo strasznie mi Ciebie żal. A może jak ciąża wygląda inaczej niż poprzednie to córa będzie? Który to tydzień u Ciebie?
Trzymaj się mocno☺