Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj witaj!Dziekuje za mile przyjeciei tez gratuluje wszystkim przyszlym mamom!
Ja w poniedzialek ide na kolejna wizyte, juz z wynikami badan morfologia/mocz. Wczesniej bylam potwierdzic ciaze w 5tc, a potem w 7tc po skierowania na badania i zeby zobaczyc serduszko.
USG z testem Pappa robie na poczatku marca, juz jestem zapisana. To i tak nie daje pewnosci, ale lepiej wiedziec czy ryzyko jest mniejsze czy wieksze. Ja koncze 35 lat w tym roku, a moj partner jest jeszcze starszy, wiec nie ukrywam ze boje sie, ze z dzieckiem cos moze byc nie tak... Mimo ze poki co wszystko przebiega bez wiekszych sensacji. Jedyny problem jaki mam to bardzo niskie cisnienie, ale to podobno normalne w pierwszej polowie ciazy (zawsze mialam dosc wysokie).
Generalnie to ciagle do mnie srednio dociera, ze jestem w ciazy [emoji4]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Kolejne dziękuję
HappyMum89, nie ukrywam, że bardzo liczę na chłopców ale ktokolwiek to jest, to jest już w drodze i najważniejsze, żeby dzieci urodziły się zdrowe.
Miałam dwa monitoringi (w październiku i listopadzie) ale zaciążyć udało się w kolejnym m-cu, w grudniu. Wtedy nie miałam już czasu tak często jeździć do ginekologa i pilnować dni płodnych, kochać się na zawołanie itp. Zupełnie przestałam się przejmować tematem i...się udało ;-)